BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAşı olanları sevindirecek araştırma: Yüzde 1 bile değil----

Aşı olanları sevindirecek araştırma: Yüzde 1 bile değil

Aşı olanları sevindirecek araştırma: Yüzde 1 bile değil
28 Haziran 2021 - 08:27 www.finansgundem.com

ABD merkezli haber ajansı Associated Press, ülkede korona virüsünden ölenleri analiz etti ve dikkat çekici sonuçlara ulaştı.

Dünya çapında 3.9 milyondan fazla insanın ölümüne sebep olan korona virüsüne karşı geliştirilen aşılar birçok ülkede kullanılmaya başlarken, aşının önemini gözler önüne seren çarpıcı bir sonuç ABD’den geldi.

ABD merkezli haber ajansı Associated Press, ülkede korona virüsüne bağlı sebeplerle yaşamını yitirenleri analiz etti ve aşı olmanın önemini bir kez daha ortaya koydu.

Haber ajansının Mayıs ayını kapsayan incelemesinde 853.000’den fazla insanın Kovid-19 sebebiyle hastaneye kaldırıldığı ve bunlardan sadece 1.200’ünün aşı olduğu belirlendi. Bu sonuçlara göre ABD’de Mayıs ayında Kovid-19 sebebiyle hastaneye kaldırılanların sadece yüzde 0.1’i iki doz aşısını olanlardı.

Öte yandan Mayıs ayı içerisinde 18.000 kişinin öldüğünü ve bunun da 150’sinin iki doz aşı olduğunu aktaran Associated Press, “Mayıs ayında Kovid-19 sebebiyle yaşamını yitirenler arasında iki doz aşı olanların oranı sadece yüzde 0.8” ifadesine yer verdi. Haberde ölenlerin yüzde 99’undan fazlasının aşı olmadığına vurgu yapıldı.

AstraZeneca aşısının ikinci dozu sonrası hayatını kaybetti

 

İran'dan yerli korona virüs aşısı hamlesi

 

Bakan Koca: Aşılamada 47 milyon dozu geçtik

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)