BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAmerika Başbakan'ı ofsayta düşürdü----

Amerika Başbakan'ı ofsayta düşürdü

Amerika Başbakan'ı ofsayta düşürdü
02 Ağustos 2013 - 09:25 www.finansgundem.com

Mısır'daki darbeye hiç beklenmedik yerden destek geldi...

Mısır'da Sisi'nin Mursi'ye yaptığı askeri darbeye göz yuman ABD'den garip bir açıklama daha geldi. ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Pakistan'ı ziyareti sırasında İslamabat'ta yaptığı  açıklamada "Mısır ordusunun ülkede demokrasiyi yeniden inşa etmekte olduğunu" belirtti.
MISIR'DA ORDU YÖNETİME EL KOYMADI, ORADA HÜKÜMET VAR
John Kerry, Pakistan'ın Geo News kanalına verdiği demeçte, "Mısır'ın kaosa ve şiddete sürüklenmesinden korkan milyonlarca kişinin ordudan duruma müdahale etmesini istediğini" hatırlattı. "Mısır'da ordunun demokrasiyi yeniden inşa etmekte olduğunu" ifade eden Kerry, "Şimdiye kadarki değerlendirmemiz ışığında, ordu ülkeyi yönetmek için yönetime el koymuş değil, ortada sivil bir hükümet var" dedi.
Bozdağ'a Twitter'dan yanıt geldi 
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, ABD Dışişleri Bakanı Kerry’in “Mısır’da ordu demokrasiyi yeniden inşa ediyor” şeklindeki sözlerini Twitter üzerinden değerlendirdi. “Kerry; ‘Mısır'da ordu demokrasiyi yeniden inşa ediyor, hükümet de sivil’ demiş. Buna inanır mısınız yoksa güler misiniz?” diyen Bozdağ, şunları kaydetti:
“Türkiye'nin yardımlarından rahatsız olanlar olabilir ama biz rahatsızlık vermeye devam edeceğiz. ABD'de, AB ülkelerinde de demokrasiyi ordu mu inşa etti? Darbe, demokrasiyi inşa etmez, aksine katleder, yok eder. Tıpkı Mısır'da olduğu gibi.”
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ay03 Ağustos 2013 10:05

    amerika kendi çıkarları dışında kimseyi tanımaz bunu unutmamak gerekli, ne kadar güçlü ve büyük bir ülke olursa olsun amerikanın hiç dostu olamaz helede türkler asla olamaz

  • Cuma02 Ağustos 2013 09:56

    Mısır ayırdı sizi AKP-ABD hayırlı olsun. ABD'nin sözünden çıkmayan hükumetimiz sanal aleme savaş açan yine kendileri bu alemden mısırla ilgili karşıt yanıt verir olmuş.