BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAmeliyatsız yüz germe----

Ameliyatsız yüz germe

Ameliyatsız yüz germe
13 Aralık 2013 - 13:15 www.finansgundem.com

Çok daha sıkı bir cilt, çok daha genç bir görünüm!

Cilt gençleştirme uygulamalarında estetik operasyonlara alternatif olarak sunulan, Amerika'da son zamanların en çok tercih edilen teknolojisi olarak kabul gören 'SYGMALIFT' ve 'PELLEVE' cihazları şimdi Türkiye'de. Bu yeni teknoloji sayesinde elastikiyetini kaybetmiş, sarkmış, kırışmış ciltler ve düşük kaşlar ameliyata gerek olmaksızın gerdirilebiliyor. Lazer teknolojilerinin çözemediği, sadece cerrahi operasyonlarla başarılabilen yüz germe operasyonunu enjeksiyonsuz, iyileşme sürecine ihtiyaç duyulmadan, sıfır risk ile çözebilen bu yepyeni teknoloji sayesinde sizde cildinizi tamamen ameliyatsız ve acı duymadan onlarca yaş gençleştirebilirsiniz.


SYGMALIFT Teknolojisinin Getirdiği Yenilikler:

Yeniden şekillendirme(Remodeling): Konkav yapıda olan altın bazlı seramik 1000’den fazla noktasal enerji yayılımı ile boyun ve çene hattında yeniden şekil verme işlemi gerçekleştirir.Bu yüksek yoğunluklu odaklanmış ultrason dalgaları (HIFU) 0.5-1 santimetre derinlikten itibaren odaklanarak işlem yapar. Böylece çift çenenin hacmi azalır ya da yer değiştiren yağların düzeltilmesi sağlanmış olur.Cilt altı yağ dokularının parçalanmasıyla ortaya çıkan atıklar metobolizma tarafından elimine edilir.Bunların süratle ortamdan uzaklaştılırılıp yok edilmesi için 635 nanometre kırmızı laser ile bölge uyarılır.Bu soğuk laser sayesinde hücre fonksiyonları artar,kan akışı uyarılır,damarların genişlemesi ve lenflerden direnajın artması sağlanır.

Cilt yenilenmesi(Kırışıklıklar): TRIFLUX ultrason dalgaları ciltte farklı derinliklere odaklanarak kolajen fiberlerin yeniden oluşumunu sağlar ve cilde esnekliğini geri kazandırır.Laser ile desteklenince fibroblast sentezi,dokunların oksijen seviyesi artar ve yeni kolajen üretimi uyarılır.

Tedavi Süreci

Cilt yenileme ve kırışıklık tedaviside SYGMALIFT ve PELLEVE cihazlarından olağanüstü sonuçlar elde edilmektedir. İşlemler 30 gün ara ile 2 ya da 3 seanstan oluşmakta ve tüm yüz için yaklaşık 30 dakika süren uygulamanın ardından, uygulamanın yapıldığı hastalar hemen günlük aktivitelerine geri dönebilmektedirler. Üstelik diğer yüz germe cihazları tek uygulamada yüzü yaklaşık %20 toparlayabilirken, yeni SYGMALIFT cihazı yüzü ortalama %40-%50 toparlayarak muadillerine büyük üstünlük sağlamaktadır.


Ameliyatsız yüz germede bu devrim niteliğindeki en ileri ve yeni teknoloji olan SYGMALIFT cihazı, şimdi Türkiye'de ve ilk defa sadece Klinik Son Nokta'da...
Üstün Altın Uçlu SCARLET Teknolojisi ve Getirdiği Yenilikler:

Scarlet, altın iğneli fraksiyonel RF (radyofrekans) nin bir ileri jenerasyonudur. Bir önceki jenerasyondan farkı 3.5 mm  cildin derinine inen 25 adet tamamı altın uçlu fraksiyonel iğnenin her birinin ucundan RF göndermesinin dışında tüm uçlar arasında da RF enerjisinin dağılmasıdır. 

Bunun sonucunda ameliyatsız mikro iğneli RF teknolojisi ile cilt yüzeyinde maksimum germe sağlanmaktadır. Böylelikle Sygmalift, derin doku planlarında odaklanmış ultrasonla germe yaptıktan sonra Scarlet ile de üst dermis gerilerek yüzün ve cildin tamamının gerilmesi ve gençleştirilmesi sağlanmış olur. 

Scarlet, etkisini daha ilk seansın sonunda direk fark ettiren, üstün teknoloji ürünü bir cihaz olmasının yanında minimum 3 seans uygulandığında, etkisini ve kalıcılığını katlanarak arttıran, cildinizi onlarca yıl geriye götürebilecek harika bir cihazdır. 

Dahası, cildinize scarlet uygulandıktan sonra PRP (Plated Rich Plazma - detaylı bilgi için lütfen soldaki menüden PRP sayfamızı ziyaret ediniz.) uygulanarak kombine edildiğinde cildinizde inanılması güç, harika sonuçlar doğuran bir ikili oluştururlar. 


Ayrıca, Scarlet teknolojisi kullanılarak akne lekelerinden kurtulmak ta mümkündür, üstelik akneler hala aktif (kurumamış) bile olsalar bu durum scarlet cihazının uygulanmasına engel değildir ve bu özellik scarlet cihazını rakiplerinden ayıran bir başka vurucu özelliğidir.
DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN...

Bu bir advertorialdir.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)