BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiAmazon, genel merkez inşaatını erteledi----

Amazon, genel merkez inşaatını erteledi

Amazon, genel merkez inşaatını erteledi
04 Mart 2023 - 08:09 www.finansgundem.com

ABD'li e-ticaret devi Amazon, Virginia eyaletindeki ikinci genel merkezinin ikinci kısmının inşaatını erteleme kararı aldı. Erteleme kararının son işten çıkarmalarla bağlantılı olduğu belirtildi.

Amazon'un gayrimenkul ve tesislerden sorumlu yetkilisi John Schoettler, yaptığı açıklamada, şirketin Virginia eyaletinde inşaatı devam eden genel merkezinde şimdiden 8 binden fazla kişiyi işe aldıklarını, bu çalışanların genel merkezin ilk kısmı olan ve inşaatı haziranda tamamlanacak Met Park kampüsünde çalışacağını belirtti.

Schoettler, işletme ihtiyaçlarına uygunluğundan emin olmak için alan planlarını her zaman değerlendirdiklerini ve Met Park kampüsünde 14 binden fazla çalışanı barındıracak alan olacağı için PenPlace olarak adlandırılan ikinci kampüsün inşaatının tarihinde değişikliğe gidilmesine karar verildiğini ifade etti.

Amazon'un ikinci genel merkezinin inşaatındaki erteleme kararının şirketin işten çıkarmalara gitmesinin ardından gelmesi dikkati çekti.

ABD basınında yer alan haberlerde, Amazon Sözcüsü Zach Goldsztejn'ın inşaattaki ertelemenin şirketin 18 bini aşkın çalışanını etkileyen son işten çıkarmalarla bağlantısının olduğunu belirttiği aktarıldı.​​​​​​​

Amazon'dan 6 milyar dolar yatırım

 

Amazon'dan yatırım hamlesi

 

Bir yılda yüzde 105 artış: Amazon'da korkutan tablo!

 

Amazon 18 binden fazla çalışanını işten çıkaracak

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)