BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAmasya'da otobüs devrildi: Ölü ve yaralılar var----

Amasya'da otobüs devrildi: Ölü ve yaralılar var

Amasya'da otobüs devrildi: Ölü ve yaralılar var
17 Ocak 2019 - 02:27 www.finansgundem.com

Amasya'da, İstanbul Bakırköy Belediyesine ait bir otobüsün, buzlanma nedeniyle devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi de yaralandı

İstanbul Bakırköy'den cenaze töreni için Ordu'ya gidenleri taşıyan otobüs dönüş yolunda Amasya'da devrildi. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi yaralandı.

Ordu'nun Mesudiye ilçesinde bir cenaze törenine katıldıktan sonra İstanbul'a dönen Halil Polat (59) idaresindeki, Bakırköy Belediyesine ait yolcu otobüsü, Yassıçal Kavşağı mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarına devrildi.

Olay yerine polis, jandarma ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Otobüsün altında kalan Ayten Aksoy (49) ve Ahmet Metin'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazada yaralanan 35 kişi ambulanslarla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Merzifon Karamustafa Paşa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Otobüsteki kişilerin, Ordu'nun Mesudiye ilçesinde bir cenaze törenine katıldıktan sonra dönüş için İstanbul'a doğru hareket ettiği öğrenildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)