BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAltun'dan Reuters'a siyasi içerikli iş ilanı tepkisi----

Altun'dan Reuters'a siyasi içerikli iş ilanı tepkisi

Altun'dan Reuters'a siyasi içerikli iş ilanı tepkisi
24 Aralık 2022 - 16:06 www.finansgundem.com

Fahrettin Altun twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Reuters'in Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan iş ilanı içeriğinin ancak propaganda broşürüne ait olacağını belirterek, dürüst ve tarafsız gazetecilik ilkelerinde hareket edilmesi gerektiğine değindi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, İngiliz haber ajansı Reuters'in Türkiye ofisi için verdiği siyasi içerikli iş ilanına yönelik açıklamada bulundu.

Fahrettin Altun, "Reuters'in ilanındaki ifadeler sadece bir propaganda broşüründe kulağa mantıklı gelebilirdi ama buna asla gazetecilik denmez." ifadelerini kullandı.

Altun, açıklamasının devamında:

"Reuters gerçeklerden uzaklaşmış görünüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan döneminde Türkiye'de ne olduğuna dair taraflı bir bakış açısı benimsemiş görünüyor. Reuters'in ilanındaki ifadeler sadece bir propaganda broşüründe kulağa mantıklı gelebilirdi. Ama buna asla gazetecilik denmez.

Bir medya kuruluşu, ne olup bittiğine dair önyargılarını haberin ana hattı olarak kullanmadan önce, sahadaki gazetecilerine gerçekleri sormalıdır. Reuters, bu ilandaki cümleleri, bağlı olduğunu iddia ettiği 'bağımsızlık, dürüstlük, tarafsızlık ve güvenilirlik' şeklindeki gazetecilik ilkeleriyle karşılaştırsa iyi olur." dedi.

Fahrettin Altun: Yabancı düşmanlığına izin verilmeyecek

YİK Toplantısı sonrası Fahrettin Altun'dan açıklamalar

Reuters, 2022 yılının en unutulmaz fotoğraflarını seçti

Skandal! TikTok iki gazeteciyi yasa dışı takip etti

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)