BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAltun'dan muhalefete Biden tepkisi----

Altun'dan muhalefete Biden tepkisi

Altun'dan muhalefete Biden tepkisi
18 Ağustos 2020 - 13:45 www.finansgundem.com

İletişim Başkanı Altun, ABD başkan adayı Joe Biden'ın sözleri için "7 ay niye beklediniz?" açıklaması yapan muhalefete sert tepki gösterdi.

ABD başkan adayı Joe Biden'ın Türkiye'ye yönelik sözlerine "7 ay niye beklediniz?" eleştirisine tepki veren İletişim Başkanı Altun, "Konunun muhatabı muhalefet hala net bir cevap veremedi. Hep bir ağızdan "7 ay niye beklediniz" diye soruyorlar. Sizi bekledik. O konuşmayı siz de biliyordunuz biz de. Biz konuştuk. Siz neden sustunuz?" dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ABD başkan adayı Joe Biden'ın sözleri için, "7 ay niye beklediniz?" açıklaması yapan muhalefete sert tepki gösterdi.

Altun, Twitter hesabından yaptığı eleştiride, şu ifadeleri kullandı:

"Biden'ın ‘muhalefetle el ele Erdoğan'ı devireceğiz" sözlerine, konunun muhatabı muhalefet hala net bir  cevap veremedi. Hep bir ağızdan "7 ay niye beklediniz" diye soruyorlar. Sizi bekledik. O konuşmayı siz de biliyordunuz biz de. Biz konuştuk. Siz neden sustunuz?"

Kalın, Türkiye'nin Libya stratejisini anlattı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)