BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAltında satma zamanı geldi mi?----

Altında satma zamanı geldi mi?

Altında satma zamanı geldi mi?
01 Mart 2016 - 08:04 www.finansgundem.com

Societe Generale'ye göre altın fiyatlarındaki ralli sürdürülebilir görünmüyor

Societe Generale, geçtiğimiz hafta yayınladığı raporda altında alım yapmayı savunan Deutsche Bank'ın tersi bir görüş ortaya koyarak altın fiyatında son dönemde yaşanan rallinin sürdürülebilir görünmediğini, satma zamanı olduğunu savundu. 

Uluslararası piyasalarda spot altın fiyatı yılın ilk 2 ayında yüzde 20 civarında yükseldi. 

Hisse senetleri ve gelişmekte olan piyasalardaki kargaşanın altın fiyatlarını artırırdığını belirten Societe Generale, "Ekonomistlerimiz finansal piyasalardaki son türbülans ve gelişmekte olan piyasalardaki yavaşlamanın ABD'de bir resesyona yol açmayacağına  güvenmeye devam ediyorlar. Eğer doğru çıkarlar ise, piyasaya kademeli şekilde bu yıl bir, gelecek yıl daha fazla faiz artırımını daha yüksek olasılıkla fiyatlamaya başlayacaktır" değerlendirmesini yaptı.

Societe Generale analistlerine göre altın fiyatı hali hazırda yüzde 6 civarında aşırı değerli. Şu sıralarda 1.245 dolar/ons civarında olan fiyat 1.152 dolar/onsa gerilemeli. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)