BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAltın değerini koruyor----

Altın değerini koruyor

Altın değerini koruyor
03 Mayıs 2013 - 16:12 www.finansgundem.com

Elliot Management Corp. müşterilerine altının hâlâ değerini en iyi koruyan araç olduğunu belirtti

Elliot Management Corp. serbest yatırım fonundan müşterilerine yapılan açıklamada altının belirsiz küresel ekonomik ortamda hâlâ en iyi değer koruyan yatırım aracı olduğu belirtildi.
Şirket tarafından yapılan açıklamada "Birinci çeyrek ve sonrasında altın pozisyonumuz para kaybetmiş olsa da henüz küresel istikrarın ve normalleşmenin sağlandığına dair samimi bir ilerleme olduğu konusunda ikna olmuş değiliz. 'Gerçek para' olarak yalnızca bir araç zamanın testini geçmeyi başardı: altın. Bu dinamiğin kendisini yakın zamanda geniş bir şekilde göstermesini bekliyoruz" ifadeleri kullanıldı.
Paul Singer'ın sahibi olduğu firma böylece John Paulson'un Paulson & Co. firmasıyla beraber Nisan ayında yaşanan ayı piyasasından sonra altında kalmaya devam etme kararını paylaşmış oldu. Her iki firma da hükümetlerin çok borç içinde olduğunu ve daha önce görülmemiş hızda para bastıklarını söyleyerek altının ralliye geçmesini bekliyorlar. Paulson müşterilerine yaptığı açıklamada merkez bankaları tarafından yapılan alımlar ve Asya'daki talebin sarı metali destekleyeceğini belirtti.
Altındaki kayıplara rağmen Elliott International Ltd. fonu geçtiğimiz çeyrekte yüzde 3.1 yükseldi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)