BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAltılı Masa sitesi kapatıldı----

Altılı Masa sitesi kapatıldı

Altılı Masa sitesi kapatıldı
06 Mart 2023 - 13:31 www.finansgundem.com

Altılı Masa çalışmalarının duyurulduğu "altilimasa.biz" sitesi kapatıldı. Siteye giriş yapıldığında kullanıcılar otomatik olarak milletittifaki.biz adresine yönlendiriyor.

CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, İYİ Parti ve Gelecek Partisi'nin oluşturduğu Altılı Masa'nın çalışmalarını kamuoyuyla paylaştığı web sitesi, İYİ Parti’nin masadan ayrılmasının ardından dönüştürüldü. Altılı Masa’nın toplantılarına ilişkin bilgi ve duyurularının yer aldığı altilimasa.biz internet sitesine giriş yapıldıktan sonra milletittifaki.biz sitesine yönlendirme yapılıyor.

İsim ve imzalar 

milletittifaki.biz sitesinde, 'Liderler Buluşması', 'Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem', 'Komisyonlar' başlıkları yer alıyor. Sitenin ana sayfasında büyük hafrlarle ‘Yarının Türkiyesi İçin’ yazısı bulunuyor. Yazının hemen altında ise CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, İYİ Parti ve Gelecek Partisi liderlerinin isimleri ve imzaları yer alıyor.

Akşener'in olmadığı fotoğraflar

Sitede ayrıca, Akşener’in dahil olmadığı son toplantılara dair fotoğraflar da bulunuyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, altı partinin bir araya gelerek oluşturduğu Millet İttifakı'ndan 3 Mart'ta yaptığı açıklamalarda ayrıldığını belirtmişti. Akşener, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na seslenerek aday olma çağrısında bulunmuştu.

Meral Akşener masaya dönme koşulunu açıkladı

 

Meral Akşener: Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda benim dışımda herkes anlaşmış

 

6'lı masada kader günü belli oldu

 

İYİ Parti altılı masaya dönecek mi?

 

Akşener, Altılı Masa toplantısı öncesi GİK üyeleriyle bir araya geldi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)