BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAlper Potuk transferinde son dakika----

Alper Potuk transferinde son dakika

Alper Potuk transferinde son dakika
05 Mayıs 2013 - 22:00 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın Alper Potuk transferinde en net açıklama Eskişehirspor'un Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz'dan geldi

Radyospor'dan Özgür Sancar'a konuşan Şahbaz, "Alper, transferi bir buçuk senedir konuşuluyordu. Sezon sonunu beklemek zorundaydık. Sezon sonuna geldik. Başkanımızın ifade ettiği gibi ciddi bir noktaya geldik. Prensipte ve mali konularda belli bir noktaya vardık. Ama henüz imza atmadık. Umarım alan taraf, belli işlemler gerçekleştikten sonra açıklar" dedi.
"Alper mutlu, onu kutluyorum"
Şahbaz, Alper'in Eskişehir'de yetişmiş bir futbolcu olduğunu belirterek, "Biz, Alper'e sadece bir futbolcu olarak bakmıyoruz. Kendi çocuğumuz gibi görüyoruz. Başkanımız Alper'e, Galatasaray'a transferiyle ilgili görüşünü sordu. Gerekli görüşmeler yapıldı. Alper'in görüşü alındı. Bu nedenle görüşme yapıldı. Alper, genç bir futbolcu. Türkiye'nin önemli kulüplerinden bir tanesine, Galatasaray'a, gitmiş olmaktan dolayı mutluluk duygunu ifade ediyor. Burada başka bir kulübü dışlamak amacı taşımıyor. Ama Alper'in hedefi daha büyük hedefler, daha büyük noktalar. Galatasaray, Türkiye'nin çok büyük bir kulübü. Dolayısıyla bu transferi Alper de çok istiyor" şeklinde konuştu.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)