BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya'dan Ukrayna'ya silah yardımı yok----

Almanya'dan Ukrayna'ya silah yardımı yok

Almanya'dan Ukrayna'ya silah yardımı yok
02 Şubat 2015 - 22:40 www.finansgundem.com

Almanya Başbakanı Angela Merkel, ülkesinin Ukrayna'ya silah yardımı yapmayacağını söyledi.

Almanya Başbakanı Angela Merkel, ülkesinin Ukrayna'ya silah yardımı yapmayacağını söyledi.

Günübirlik ziyaret için Macaristan'da bulunan Merkel, mevkidaşı Viktor Orban ile parlamentoda görüştükten sonra düzenlenen ortak basın toplantısında, Ukrayna kriziyle ilgili yaptığı değerlendirmede, silahlı çözüme inanmadığını belirterek "Bu krizin barışçı yollardan çözülmesi için her yolu deneyeceğiz. Bir an önce ateşkes ilan edilmeli. Almanya, Ukrayna'ya silah yardımında bulunmayacak'' dedi.

Merkel, Almanya ve Macaristan arasındaki ticari ilişkilerin hızla geliştiğini ifade ederek Macaristan'ın ekonomik olarak gelişmesinin kendilerini mutlu ettiğini ve bunda Almanların da katkısının bulunmasının sevindirici olduğunu ifade etti.

Macaristan Başbakanı Orban da Ukrayna ve Rusya arasındaki problemin bir an önce çözülmesinin Macaristan için çok önemli olduğuna işaret ederek ''Bu konuyu mevkidaşımla görüştük. Biz Macarlar barış taraftarıyız. Ukrayna bizim komşumuz, Macaristan'a gaz Ukrayna üzerinden geliyor ve Ukrayna'da 200 bin Macar yaşıyor. Bu problemin çözümü için her türlü çabayı gösteriyoruz" diye konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)