BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya'dan Gazze'ye yardım----

Almanya'dan Gazze'ye yardım

Almanya'dan Gazze'ye yardım
21 Ekim 2023 - 20:04 www.finansgundem.com

Almanya, çatışmaların sürdüğü Gazze'de abluka altında yaşayan halka 50 milyon euro daha yardım göndereceklerini duyurdu

Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, Gazze Şeridi'nde acı çeken nüfusa daha fazla destek sağlama çağrısında bulunarak, Gazze için 50 milyon euro daha göndereceklerini ifade etti.

"Kahire Barış Zirvesi"nde konuşan Baerboc, "Hamas'a karşı mücadele, Gazze'deki masum erkek, kadın ve çocukların insani durumu mümkün olan en üst düzeyde dikkate alınarak yürütülmelidir." dedi.

İnsani yardım malzemelerinin Mısır'ın Refah kapısından Gazze'ye ulaşabilmesinin çok önemli bir adım olduğunu vurgulayan Baerbock, Mısır hükümetine, ABD ve Birleşmiş Milletler'e (BM) bu konudaki çabalarından dolayı teşekkür ederek, "Ancak acıyı hafifletmek için daha fazla yardıma ihtiyaç duyulacağını biliyoruz." ifadesini kullandı.

Baerbock, bölgenin her yerinde korkunç bir insani acı ve korku görüldüğünü aktararak, "Çok açık konuşayım, hiç şüphe yok ki, tüm sivillerin hayatları aynıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Selçuk Bayraktar: Gazze halkı için 280 milyon liralık insani yardım yapmaya hazırız

 

Biden tarih verdi: İnsani yardım tırları Cuma gününden itibaren Gazze'ye girebilir

 

İsrailli Ben-Gvir: Bölgeye yardım değil, tonlarca bomba gerek

 

AB'den Gazze'ye 75 milyon euro insani yardım

 

Gazze'ye gidecek yardımları taşıyan üçüncü uçak Mısır'a indi

 

 
 

Alman Bakan, Almanya için İsrail devletinin güvenliğinin tartışılamayacağını da vurguladı. Baerbock, hem İsraillilerin hem de Filistinlilerin iki bağımsız devlette barış içinde ve güvenli bir şekilde yan yana yaşamasına olanak tanıyacak yeni bir barış sürecine ihtiyaç olduğunu söyledi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.21 Ekim 2023 21:31

    TÜRK MİLLETİ İÇİN KUVAYİ MİLLİYE İŞGALE DİRENİŞ HAREKETİ İDİ FİLİSTİNLİLER İÇİN DE FİLİSTİ KURTULUŞ ÖRGÜTÜ VE HAMAS DA İSRAİL İŞGALİNE DİRENİŞ YAPILANMASIDIR 1948 DE FİLİSTİN DEVLETİ DE İLAN EDİLMESİ GEREKİRDİ BİR AN ÖNCE FİLİSTİN DEVLETİ İLAN EDİLMELİDİR TAPRAKLARINI İŞGALDEN KURTARMA MÜCADELELERİ TANINMALIDIR