BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiAlmanya'da enflasyonun düşmesi bekleniyor----

Almanya'da enflasyonun düşmesi bekleniyor

Almanya'da enflasyonun düşmesi bekleniyor
22 Aralık 2022 - 07:43 www.finansgundem.com

Almanya Maliye Bakanlığı, ekonominin kış aylarında bastırılmış olmaya devam edeceğini, enflasyonun 2023'te düşeceğini öngördü

Almanya Maliye Bakanlığı, Avrupa'nın en büyük ekonomisinin bu yılın dördüncü çeyreğinde ve gelecek yılın ilk çeyreğinde bastırılmış olmaya devam edeceğini ve enflasyonun 2023 yılında düşeceğini öngördüklerini bildirdi.

Maliye Bakanlığı yayınladığı aylık raporda, "Genel olarak, ekonomik gelişmelerin kış aylarında bastırılmış olmaya devam etmesini bekliyoruz. Bununla birlikte, göreceli olarak istikrarlı iş gücü piyasası gelişmeleri ve hükümetin rahatlatma tedbirleri destekleyici bir etki yapıyor. Cari tahminler gelecek yıl için düşen enflasyon oranlarına işaret ediyor" ifadelerine yer verdi.

Vergi gelirlerinin kasım ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2 aratarak 55,95 milyar euro olduğunu belirten Maliye Bakanlığı, 11 ayda vergi gelirlerinin yüzde 8,7 arttığını da ifade etti.

Almanya'da hafif resesyon bekliyor

 

Almanya, Afrika'da Çin’e karşı rekabete hazırlanıyor

 

Almanya'da tüketici güveninde toparlanma sürüyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)