BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya ve Fransa'da "kundaklama" şüphesi----

Almanya ve Fransa'da "kundaklama" şüphesi

Almanya ve Fransa'da kundaklama şüphesi
01 Nisan 2013 - 18:11 www.finansgundem.com

Hafta sonu hem Almanya'da hem de Fransa'da Türk ailelerin yaşadığı evlerde yangın çıkması akıllarda soru işareti bıraktı

Almanya'daki yangında ilk ipuçları binanın kundaklandığını gösteriyor. Fransa'daki yangında Sebahattin Uçar adlı Türk vatandaşı hayatını kaybetti. Almanya'nın Köln kentinde geçtiğimiz Cumartesi akşam 21.30'da Türklere ait bir evde yangın çıktı. Yangında 30 yaşındaki bir Alman ve 19 yaşındaki Arnavut sevgilisi hayatını kaybetti. Alman itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında 26 kişi de yaralandı.
Kundakçı, kapıyı kilitledi mi?
Alman Bild gazetesi, Köln'de Höhenberg'de Türklere ait binada çıkan yangının merdiven boşluğunda başladığını belirtti. Haberde, ilk ipuçlarının binanın kundaklandığını gösterdiği belirtildi.İtfaiye ekiplerinin binaya girmek için giriş kapısını kırmak zorunda kaldıkları vurgulanarak, "Kundakçı kapıyı kilitledi mi?" sorusu soruldu.Hayatını kaybeden iki kişinin cesedinin yangın sonrası tanınamaz hale geldiği de belirtildi.
Plastik kokusu
Bild gazetesindeki haberde, binada oturanların giriş kapısında plastik kokusu geldiğini belirttiği, bunun da "kundaklama" olasılığını arttırdığı vurgulandı.
Fransa'nın Almanya sınırındaki Mutzig kasabasında 7 kişilik Türk ailenin oturduğu evde dün sabah saatlerinde yangın çıktı.
Yangına 35 kişilik itfaiye ekibi müdahale etti ancak aile babası Sebahattin Uçar kurtarılamadı. Dumandan etkilenen diğer 6 aile üyesinin ise hayati tehlikesi bulunmadığı belirtildi. Yangının nedeni henüz bilinmiyor ancak itfaiye ve jandarma "şömine ateşine bağlı kaza" ihtimali üzerinde duruyor.
8 Türk ölmüştü
Almanya'da 10 Mart'ta Stutgart kenti yakınlarında çıkan yangında bir Türk anne ile 7 çocuğu hayatını kaybetmişti
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)