BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya Dışişleri Bakanı Türkiye'ye geliyor----

Almanya Dışişleri Bakanı Türkiye'ye geliyor

Almanya Dışişleri Bakanı Türkiye'ye geliyor
04 Eylül 2018 - 11:04 www.finansgundem.com

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas'ın 5-6 Eylül 2018 tarihlerinde İstanbul'a geleceği duyuruldu

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas'ın 5-6 Eylül 2018 tarihlerinde İstanbul'a geleceği duyuruldu.

Yazılı açıklamada, 

"Almanya Federal Cumhuriyeti (AFC) Dışişleri Bakanı Heiko Maas, 5-6 Eylül 2018 tarihlerinde ülkemizi ziyaret edecektir.

Sözkonusu çalışma ziyareti kapsamında Sayın Bakanımızla yapılacak görüşmelerin yanısıra konuk Bakanın Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın TBMM Başkanımız tarafından kabul edilmesi öngörülmektedir. Görüşmelerde, Türkiye-Almanya ikili ilişkileri, AB sürecimiz ile güncel bölgesel ve uluslararası konular ele alınacaktır.

Sayın Bakanımız 6 Eylül tarihinde Alman mevkidaşıyla birlikte İstanbul’daki Alman Lisesi’nin 150. kuruluş yıldönümü vesilesiyle 2018/2019 eğitim-öğretim yılı açılışına iştirak edecektir." ifadelerine yer verildi. 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALAATTIN ÇIMBIZCI04 Eylül 2018 11:16

    almanlara fransızlara ingiltere kesinlikle güvenilmez.biz ne yapıp yapıp acilen sanayileşmemiz gerekmekte ve tüm ihtiyaçlarımızı kendimizin yapmaz isek işimiz çok zor.