BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlman demiryolları Kiev'e ücretsiz insani yardım taşımayacak----

Alman demiryolları Kiev'e ücretsiz insani yardım taşımayacak

Alman demiryolları Kiev'e ücretsiz insani yardım taşımayacak
11 Mart 2023 - 18:36 www.finansgundem.com

Alman basınına yansıyan haberlere göre Alman Demiryolları Ukrayna'ya ücretsiz insani yardım malzemesi taşımayı durdurma kararı aldı

Alman Der Spiegel dergisinin kaynaklarına dayandırarak aktardığına göre, Alman demiryolu taşıyıcısı Deutsche Bahn'ın nakliye ve lojistik bölümü DB Cargo, Ukrayna'ya ücretsiz insani yardım taşımayı durdurdu.

Deutsche Bahn ve Ulaştırma Bakanlığı'nın daha önce bu taşımaların ücretsiz olacağı sözü verdiğini hatırlatan dergi, haberinde "Spiegel'in demiryolu çevrelerinden öğrendiği kadarıyla bu destek kısa süre önce, başladığı gibi aniden sona erdi. 1 Ocak 2023 itibarıyla DB Cargo artık Ukrayna'ya ücretsiz nakliye hizmeti sunmayacak” ifadelerine yer verdi.

Dergiye göre, geçen yılın Şubat ayından bu yana DB Kargo, Ukrayna'ya demiryolu ve karayolu ile 1300 konteyner gıda, hijyen ürünleri, su arıtma ekipmanı, jeneratör ve tekerlekli sandalye taşıdı. Yaklaşık 5 milyon euroyu bulan ulaşım maliyeti demiryolları tarafından karşılandı. Bundan böyle, insani yardım taşıma hizmeti diğer nakliye ücretleriyle eşit oranda olacak.

Sputnik Türkiye

Almanya'da kiliseye silahlı saldırı: Çok sayıda ölü var

AB, Ukrayna'ya silah yardımı için 'ortak satın alımda' mutabakata vardı

Ukrayna Devlet Başkanı, istihbarattaki bazı yöneticileri görevden aldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)