BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAlın Terim!----

Alın Terim!

Alın Terim!
10 Eylül 2013 - 23:17 www.finansgundem.com

Milliler, deplasmanda Romanya'yı 2-0 yendi...

Ay-yıldızlı ekibimiz, 2014 Dünya Kupası Elemeleri'ndeki kritik deplasmanda Romanya'yı 2-0 yenip puanını 13'e çıkardı. Zaferi getiren golleri Burak Yılmaz ve Mevlüt Erdinç attı. Abdullah Avcı'nın ardından göreve gelen Fatih Terim farkını ortaya koydu; 2'de 2 yaptı. Artık sırada Estonya ve Hollanda maçları var.
MAÇTAN NOTLAR
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda Romanya karşısında, son oynadıkları Andorra maçının kadrosundan sadece bir değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü. Rahatsızlığı nedeniyle Andorra maçında forma giyemeyen Selçuk İnan'a ilk 11'de görev veren Terim, Nuri Şahin'i ise yedek soyundurdu. Ay-yıldızlılarda Andorra maçı sonrası geçirdikleri üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle yoğun bir tedavi programı uygulanan ve dün yapılan son antrenmanda takımla çalışan Arda Turan ve Gökhan Gönül de Romanya karşısında ilk 11'deki yerini aldı. Romanya Milli Takımı ise son oynadıkları Macirastan maçına göre iki değişiklikle sahaya çıktı. Teknik direktör Victor Piturca, Türkiye karşısında Alexandru Bourceanu ve Alexsandru Maxim'in yerlerine ilk 11'de Cristian Tanase ve Ovidiu Hoban'a yer verdi. Türkiye'de Galatasaray ve Orduspor'un ardından Gençlerbirliği'nde forma giyen Bogdan Stancu, Romanya takımında forvette görev yaptı.
TÜRK TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI
Türk taraftarlar, büyük önem taşıyan karşılaşmada A Milli Takımı yalnız bırakmadı. Maçta Türk taraftarlar için 2 bin 700 biletin ayırıldığı belirtilirken, çoğunluğunu Romanya'da yaşayan vatandaşlar olmak üzere yaklaşık 2 bin kişi kendilerine ayrılan tribünde yer alarak ay-yıldızlılara destek verdi. Karşılaşmaya büyük ilgi gösteren Rumen taraftarlar ise 55 bin kişi kapasiteli Bükreş'teki Ulusal Arena'nın tribünlerini doldurdu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • serkan ç11 Eylül 2013 08:56

    Yaa gazetelere bakıyorum da Buraktan bahsediliyor. Umutla Burak bir sürü gol kaçırdı ve çok net pozisyonlar. Romanya'da hiçbirşey yok. Evet takımda bi silkelenme var ama güçlü bir rakipte pek işlemeyebilir!!! Mevlüt'e bak tek vuruşta köşeye gönderdi.Türkiye'de yetişen futbolcular topa vurmayı bilmiyor. Kaleciden dönen topa spiker uzandı diyo. Saçma sapan pozisyon aldı top tersine geldi ve vuramadı. Üst düzey bir futbolcudan beklenmeyecek hareketler!! Hiç bir adamı birebirde geçemedi. Hep attı kendini!!! Burak'ı çok gaza getiriyorlar!!!

  • FB çeli.11 Eylül 2013 00:01

    Futbol federasyonu şimdi pişmanmısın zamanında FATİH TERİM,i getirmediğin için kalmış abdullah avcıyı getirdin takımın başına ama boş çıkınca hemen fatih hocaya sarıldınbunu keşke zamanında yapabilseydin hiçdeğilse dünya kupalarına gitme hakkımız olurdu yanarım yanarımda giden boş PUANLARA yanarım.