BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAli Poyrazoğlu, Bodrum’dan şikayetçi!----

Ali Poyrazoğlu, Bodrum’dan şikayetçi!

Ali Poyrazoğlu, Bodrum’dan şikayetçi!
21 Ağustos 2023 - 09:28 www.finansgundem.com

Poyrazoğlu, "Trafik, aşırı pahalılık, susuzluk, gürültü bezdirdi. Doğanın dengesi de bozuldu, koca domuzlar çöp kutuların başında, mahallerde geziyor. İki defa saldırıya maruz kaldım” dedi.


Her yıl yaz aylarını Bodrum'da geçiren usta sanatçı Ali Poyrazoğlu, çok dertli. Bodrum'un marka değerini ve kimliğini yitirdiğini öne süren Poyrazoğlu, "Trafik, aşırı pahalılık, susuzluk beni bezdirdi. Doğanın dengesi de bozuldu, koca domuzlar çöp kutuların başında, mahallerde geziyor. İki defa saldırıya maruz kaldım. Gece sokağa çıkmaya korkuyoruz" dedi.

Sabah’tan Tuba Kalçık’a konuşan Ali Poyrazoğlu, ‘insan seli’ne dikkat çekerek, Bodrum şikayetlerini şöyle anlattı:

“Bodrum'a yazları kapasitesinin çok üstünde insan geliyor. Deli gibi beach'ten gece kulübüne, oradan başka yere koşturan bir grup var. Trafik sorunu da çok büyük, İstanbul'u geçti. Bodrum'da bitmeyen bir su sorunu var. Aynı zamanda çok da pahalı. Anlaşılabilir bir durum değil. Bodrum gece küplerinden dolayı gürültüye teslim oldu. Bodrum'a 'eğlence yeri' diyorlar ama sabah erken kalkıp işe gidenler var, okula gidenler var, yaşlılar var, hastalar var. Tatile gelenler burada yaşayanları teslim almış vaziyette. İnsanların huzuru kalmadı. Bodrum kimliğini ve marka değerini yitirdi. Yeniden toparlamak lazım. Sadece su, trafik veya gürültü sorunu da yaşanmıyor.

Sokak köpekleri saldırgan şekilde sokaklarda dolaşıyor. Hayvanlar kısırlaştırılmıyor da... Doğanın dengesi bozulduğu için koskoca domuzlar sokaktalar. Çöp kutuların başında, mahallerde dolaşıyor. İki defa saldırıya maruz kaldım. Gece sokağa çıkmaya korkuyoruz. Evimin bahçesine domuzlar gece girip bahçeyi talan etmişler. Önümüzdeki sene Bodrum'a gelmeyeceğim. Bodrum'daki bu kontrolsüzlük, trafik sorunu, aşırı pahalılık, susuzluk beni bezdirdi. Ben bütün sene çalışıyorum, dinlenmeye geliyorum. Artık dinlenemiyorum.”

Robbie Williams'ın Bodrum konserinde loca 30 bin euro

 

Bodrum ‘mandalin’in kaderini değiştirecek proje... Erman Aras anlatıyor

 

Bodrum'a geldi... Ülkesi savaşta, Ukraynalı milyarder lüks yatı ile keyifte

 

Bodrum'un ünlü koyundan 8 bin metrekare hayalet ağ çıkarıldı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mahir21 Ağustos 2023 10:48

    Nüfus artışı ve göç korkunç insanlar kısırlaştırılıp tabiat doğanın ülkenin geleceği için kesin olan insan üreme terörünün önüne geçilmesidir