BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAli Koç'un arkadaşı intihar etti----

Ali Koç'un arkadaşı intihar etti

Ali Koç'un arkadaşı intihar etti
22 Mart 2018 - 08:14 www.finansgundem.com

Dünya jet-set'inden de pek çok ünlü isim ile dost olan Deniz Badrutt, geçen hafta Miami Lincoln Caddesi'ndeki evinin balkonundan atlayıp intihar etmiş

Yıllar önce St. Moritz'deki ünlü Badrutt Palace Hotel'in sahibi Johannes Badrutt ile evlenip İsviçre'ye gelin giden sosyetenin ünlü ismi Deniz Badrutt intihar etti. Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt konuyu bugünkü köşesine taşıdı.

İşte detaylar:

Türkiye'den Ali Koç, Şebnem Dinçgör, Sahir Erozan, Zeynep Mutlu, Sezai Taşkent, Can Akçay ve Aliye Simavi'nin yakın arkadaşı olduğunu bildiğim, dünya jet-set'inden de pek çok ünlü isim ile dost olan Deniz Badrutt, geçen hafta Miami Lincoln Caddesi'ndeki evinin balkonundan atlayıp intihar etmiş!

CENAZE İŞLERİYLE ALİ KOÇ İLGİLENİYOR
Badrutt çifti, uzun bir süre önce St. Moritz'deki otelleri Badrutt Palace'ı satıp Miami'ye taşınmıştı.

Kışı Miami'de, yaz aylarını da St. Tropez'de geçiren çiftin yakın zamana kadar mutlu bir hayatı vardı. Fakat son zamanlarda, 16 yaşında bir oğulları da olan çiftin evliliğinin kötü gittiğini ve hatta eşinin Deniz Hanım'a boşanma davası açtığını duymuştum.
Sebebi bu mudur bilmiyorum ama Deniz Hanım, geçen hafta salı günü canına kıymış. Yaşasaydı, pazar günü 51'inci doğum gününü kutlayacak olan Deniz Hanım, İstanbul'da defnedilecek.

Yakın arkadaşlarından biri olan Ali Koç, Deniz Hanım'ın cenazesinin Miami'den getirilmesi ve defin işlemleri ile ilgileniyormuş. Allah gani gani rahmet eylesin.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mzd22 Mart 2018 20:42

    yaşamın nimetlerinden mahrum kalan canlılar için söylem tanrı günahlarını affetsin olsa daha insancıl olur

  • size de rahmet okuyacağız22 Mart 2018 10:36

    dünya jet-set üyesi olunca böyle bir sıvama yalama durumu ortaya çıkıyor. kendi ülkesinden kimseyi tanımak istemeyen, kışı Miami'de, yaz aylarını da St. Tropez'de geçirdiğini bile bilen medyamız şahsa gani gani rahmet okuyor! :(