BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAli Koç'a ilk çağrı Fikret Orman'dan geldi----

Ali Koç'a ilk çağrı Fikret Orman'dan geldi

Ali Koç'a ilk çağrı Fikret Orman'dan geldi
05 Haziran 2018 - 11:05 www.finansgundem.com

Ali Koç’la yakın bir dostluğu bulunan Fikret Orman, çiçeği burnunda başkana özel olarak başarılar diledi.

Fikret Orman’ın, “İlk maç hangi statta olursa olsun yan yana izleyelim” sözlerini Ali Koç’un da memnuniyetle karşıladığı öğrenildi. Koç’un da cevap olarak, “Her türlü olumsuzluk karşılıklı olarak ortadan kaldırılmalı” dediği belirtildi.
 
Siyah-Beyazlılar’ın 1 numarası Fikret Orman, önceki gün Aziz Yıldırım’ı mağlup ederek yeni Fenerbahçe Başkanı olan Ali Koç’u tebrik eden ilk isimler arasında yer aldı.

Babası Rahmi Koç’un Beşiktaş üyesi olması sebebiyle Ali Koç’la yakın bir dostluğu bulunan Orman’ın, çiçeği burnunda başkana özel olarak başarılar dilediği öğrenildi.

Fikret Orman’ın görüşmede, “Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin maçı hangi statta olursa olsun yan yana izleyelim” ifadelerini kullandığı bildirildi. Koç’un da bu öneriyi memnuniyetle karşılayıp, “Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında suni bir gerilim yaratılmaya çalışıldı. Her türlü olumsuzluk karşılıklı olarak ortadan kaldırılmalı” dediği belirtildi.

Karşılıklı dilekte bulundular

Hem Beşiktaş hem de Kulüpler Birliği Başkanı olarak Türk futbolunun ileriye gitmesi için elinden geleni yaptığını ve yapmaya devam edeceğini söyleyen Fikret Orman, “Bu 2 görevimle de ülkemizin futboluna hizmet etmek için birlikte hareket etmeye hazırım. Artık gerginlik değil dostluk ön plana çıkacak” sözlerini kullandığı ifade edildi. Görüşmenin sonunda ikilinin yeni sezon için birbirlerine başarı dileklerinde bulunduğu belirtildi. (Fanatik)

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • O da ne 05 Haziran 2018 12:52

    "Özel başarı dilemek"

  • yatırımcı05 Haziran 2018 12:10

    start verildi ve koşu başladı ilk dinazor gitti

  • mehmet yılmaz05 Haziran 2018 11:20

    bakalım ali koç fenerbahçeyi boyner gibi ben çapulcuyum diyerek DEVLETE karşı TARAFTARI TERÖRİZE edecekmi.ederse koçlar için TMSF busefer vakit kaybetmez İNŞALLAH.

  • Sevilen Pekuysal05 Haziran 2018 14:22

    Provokasyon olamaz bu bir uyarı. İlerde iç kargaşa planlanıyor ve her yerdeler algısı oomadı için spor kulüplerinin mutlaka işin içinde olması lazım. Koçun şahsına değil başkansan bunu bileceksün ve tedbiri bırakmayacaksın yoksa mesulsun.

  • Zoruna mı gitti 05 Haziran 2018 12:54

    ULan mehmet... Tam bir provakatör anlayışı.