BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAli Koç ve Erdoğan'ı buluşturan ödül----

Ali Koç ve Erdoğan'ı buluşturan ödül

Ali Koç ve Erdoğan'ı buluşturan ödül
30 Kasım 2013 - 15:28 www.finansgundem.com

​TİM tarafından ikincisi düzenlenen "Türkiye İnovasyon Haftası"nda, "İnovasyon Liderliği" ödülüne Arçelik layık görüldü.


Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından, bu sene ikincisi düzenlenen "Türkiye İnovasyon Haftası"nda, "İnovasyon Liderliği" ödülüne Arçelik layık görüldü. Ali Koç'un ödülü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.
Arçelik açıklamasında, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç'un ödülü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldığı belirtildi.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Ali Koç, Arçelik'in, inovasyonu sadece ürünlerle sınırlandırmadığını, tüm süreçlerde inovatif yaklaşımları hayata geçirdiğini belirtti.
Geçen yıl düzenlenen İnovasyon Haftası'nda Arçelik'in Türkiye'nin "En İnovatif Şirketi" ödülüne layık görüldüğünü ifade eden Koç,  bu yıl da inovasyon alanındaki istikrarlı çalışmaları "İnovasyon Liderliği" ödülü ile taçlandırdıklarını bildirdi.
Koç, bu ödülün  Arçelik'in  hayata geçirdiği başarılı inovasyon çalışmalarının gördüğü takdirin somut bir göstergesi olduğunu belirterek, İnovasyon Haftası boyunca gerçekleşen etkinliklerin Türkiye açısından son derece verimli olduğunu ve özellikle inovasyon bilincinin yaygınlaşmasına önemli katkılar sağladığını dile getirdi.
Güçlü bir Türkiye ve güçlü bir ekonomi için inovasyonun önemini, ekonominin tüm aktörlerinin kavramasının çok önemli olduğuna dikkat çeken Koç, dünyada büyük sıçrama yapan kuruluşların istisnasız olarak başarılarını inovasyon güçlerine, araştırma ve geliştirmeye yaptıkları yatırıma borçlu olduklarına işaret etti.
Koç, Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına inovasyonun sokacağını vurgulayarak,  bu açıdan  inovasyonun milli bir mesele olduğunu  aktardı.
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hakkı01 Aralık 2013 12:41

    Basbakan laiktir desek :)))) milletin hakkı ayrı koçun hakkı ayrı karıştırmaya gerek yok...pztesi milletin hakkı olan vergi incelemeri devam edecektir merak etmeyin

  • vatandaş30 Kasım 2013 23:16

    buzlar eridi herhalde bükemeyeceğin bileği atalarımız öp demış barıştıkları ıyı oldu

  • inci akdur30 Kasım 2013 19:43

    yok etmeye calışıyordun ne oldu

  • metin30 Kasım 2013 17:56

    vay haci sen ne alim adamsin nasil cozdun insanlarin beynini evliyamisin yoksa

  • hacı30 Kasım 2013 15:39

    Musevi , sabatay diye itham edilen koçun resmine bakıyorum efendi, iyi niyetli bir yüz, yanındaki müslüman denilen bizimkilere bakıyorum gözler fırıldak :) Allah bu toplumu ıslah etsin etmeyecekse de iyileri koruyup kötüleri helak etsin