BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAli Dürüst Fenerbahçelileri kızdıracak----

Ali Dürüst Fenerbahçelileri kızdıracak

Ali Dürüst Fenerbahçelileri kızdıracak
09 Aralık 2014 - 13:19 www.finansgundem.com

Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Ali Dürüst, Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolunda Galatasaray'a rakip olmadığını belirtti

Galatasaray'da teknik direktörlüğe Hamza Hamzaoğlu'nun getirilmesinin ardından yüzler gülmeye başlarken, şampiyonluk yarışındaki rakiplerle ilgili de yeni analizler yapılıyor.

Galatasaray yöneticisi Ali Dürüst, Fotomaç'ın haberine göre; pazar günkü Beşiktaş-Trabzonspor derbisinden sonra çevresindekilere, şampiyonluktaki en büyük rakiplerinin artık Fenerbahçe değil Beşiktaş olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin İsmail Kartal ile başarılı olamayacağına inandığını belirten Dürüst şu yorumlarda bulundu: "Fenerbahçe eski gücünden uzak ama Beşiktaş tam tersine, her geçen gün daha iyi oluyor. Futbolcuları da, hocaları da çok hırslı. G.Saray'ı bu yarışta Fenerbahçe değil asıl Beşiktaş zorlar. Trabzonspor derbiyi kazansaydı üst sıralar karışırdı ama Beşiktaş'a yenildiler; artık farkı kapatmaları hiç kolay değil. Hamza hocanın gelmesi bizim futbolcuları ateşledi. Takım havasını buldu. Sezon sonunda şampiyon olur ve dördüncü yıldızı takarız. Çünkü en iyi kadro bizde. En güçlü takım G.Saray."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)