BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAli Babacan, partisinin kuruluşunu yeniden erteledi----

Ali Babacan, partisinin kuruluşunu yeniden erteledi

Ali Babacan, partisinin kuruluşunu yeniden erteledi
29 Ocak 2020 - 19:44 www.finansgundem.com

AK Parti'den istifa ederek Ocak ayında partisinin kurulacağını açıklayan eski Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ali Babacan, partinin kuruluşunu yeniden erteledi.

Kurucusu olduğu AK Parti ile geldiği yol ayrımının ardından istifa eden Ali Babacan'ın aylardır çalışmalarını sürdürdüğü yeni partiyi en geç Aralık 2019'da kuracağı belirtilmiş ancak partinin kuruluşu Ocak ayına ertelenmişti. Edinilen son bilgilere göre ise, Babacan cephesi partinin kuruluşunu tekrar erteleme kararı aldı.

Yeniçağ'dan Fatih Ergin'in haberine göre, partinin kuruluşunun yeniden ertelenmesinde Elazığ'da yaşanan ve 41 vatandaşımızın hayatını kaybettiği 6.8'lik depremin gündemde olmasının etkili olduğu belirtilirken, partide yer almak için yapılan başvuruların incelenmesinin de henüz tamamlanmadığı ifade edildi.

Babacan'ın genel başkanlığını üstleneceği yeni partide yer almak için başvuruda bulunanların büyük oranda AK Parti kökenli olduğu kaydedildi. Partinin kuruluşunun ise, Şubat ayının ortalarına ertelendiği belirtildi. 

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emekli30 Ocak 2020 06:23

    siyasal anlayış veya siyasi partiler bu ülkeyi batırmak için adeta yarışıyor.kamu maliyeşi siyaseti finanse ediyor.siyasetcinin tek amacı kendisine siyasal desdek veren yandaşlarına pay aktarmak.ülkenin ekonomik ve yönetisel  yapısını sadece kendi siyasal desdekçilerine  aktarmak.hal böyle olunca borç sürekli artıyor ülke ekonomisi büyüyememe pozisyonuna geçiyor.BU ANLAYIS DÜZELMEDİGİ MÜDDFETCE  TÜRK HALKI GİTTİKÇE DAHA ÇOK YOKSULLASACAK.

  • Gel, geç bu sevdadan..29 Ocak 2020 19:56

    İyi bir ekonomist olabilirsin fakat liderlik vasfın maalesef..

  • Lider30 Ocak 2020 00:30

    Arkadaş, liderlik ayrı bir vasıf, vizyon, idealizm gerektirir. Ekonomi, eğitim, hukuk, sağlık vs. hepsinde bir insan uzman olamaz fakat bilgisi olur uzmanları görevlendirir ve hedefe yürür. Millet gömleğini dikecek birini aramıyor ama illa gömleğimi biri diksin ve ekonomist olsun diyenler varsa kendi gömleklerini istediklerine diktirebilirler.

  • Beyin kullanma kılavuzu 29 Ocak 2020 21:18

    Arkadaş bu memlekette bir anlayış var milletin gömleğini dikeceksen illa lider olacaksın. Dikilmek önemli değil lider vasıflı biri diksin.