BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAli Babacan Chicago Borsası açılışına katıldı----

Ali Babacan Chicago Borsası açılışına katıldı

Ali Babacan Chicago Borsası açılışına katıldı
24 Ekim 2013 - 17:51 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Chicago Ticaret Borsası’nın (CME) açılışına katıldı.

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, güne yükselişle başlayan Chicago Ticaret Borsası'nın açılışına katıldı
Türkiye Yatırım Haftası kapsamındaki ABD temaslarını bugün Chicago’da sürdüren Ali Babacan, günün ilk programında, CME’nin açılış gonguna tanıklık etti. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve bazı yönetim kurulu üyelerininde eşlik ettiği açılışta Türk heyeti CME yöneticileri ile birlikte basına poz verdi. Babacan ve beraberindeki heyetin açılışına katıldığı Chicago Borsası güne yükselişle başladı.
Borsa ziyaretinde, CME Grup Yönetim Başkanı Terrence A. Duffy ve yönetim takımı, Charles Carey, Sam Coady ve Christopher LaRosa ile, Amerikan Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Kush choksy, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’a eşlik etti.
Açılış gongu çalındıktan sonra bir süre borsanın alım satım işlemlerini dev ekrandan takip eden Babacan ve beraberindeki heyet, CME yöneticileri ile birlikte bir yuvarlak masa toplantısına katıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)