BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAlex Türkiye'yi özledi----

Alex Türkiye'yi özledi

Alex Türkiye'yi özledi
10 Ağustos 2013 - 12:04 www.finansgundem.com

Alex de Souza kendini bir idol olarak hissettiği tek yerin Türkiye olduğunu söyledi

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza, sarı lacivertli ekibin taraftarları ve Türkiye ile ilgili sımsıcak açıklamalarda bulundu. Coritiba forması ile ülkesinde fırtınalar estiren ancak son haftalarda sakatlık kurbanı olan 35 yaşındaki oyuncu Brezilya basınına konuştu.
"Sana eski takımlarının hepsinde idol gözüyle bakılıyor. Bu konuda ne düşünüyorsun?" sorusuna Alex, "Palmeiras'ta bir idol olduğumu zannetmiyorum. Coritiba'dayken de öyle değildim. Kendimi gerçekten idol olarak hissettiğim bir yer varsa o da Türkiye'ydi. Orada büyük bir çılgınlık vardı. Türkler benim için heykel diktiler. Evet, Fenerbahçe'de bir idoldüm" dedi.
Futbolun mabedi olarak kabul edilen Brezilya'yı kıskandıracak açıklamalarda bulunan Alex, "Türk taraftarlar gibisi yoktur. Gerçekten hiç yoktur. Örneğin Brezilya'da, takımınızın maçı olduğu günde babanız hastalanmışsa, maçı bir kenara bırakarak onunla kalırsınız. Türkiye'de ise adam babasına bakacak birini bulur ve maça gider. Tüm dünyada Türkiye'dekinden daha büyük bir futbol atmosferinin olduğu hiçbir ve ona benzeyen birşey de yoktur. Sahada kendimi düşündüğümde aklıma gelen şey, dolu Fenerbahçe tribünleri önünde oynadığım oluyor" şeklinde konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)