BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAldığı ödülü duyunca küplere bindi!----

Aldığı ödülü duyunca küplere bindi!

Aldığı ödülü duyunca küplere bindi!
27 Haziran 2014 - 16:53 www.finansgundem.com

10'uncu Hormonlu Domates Ödül Töreni'nde ödül alanlar arasında bulunan Okan Bayülgen, aldığı ödülle ilgili twitter hesabından tepki gösterdi

10'uncu Hormonlu Domates Ödül Töreni 25 Haziran gecesi The Mekan'da düzenlendi. Seyhan Arman'ın sunduğu gecede halk oylamasıyla birçok kişi ve kurum homofobik tavırlarından dolayı 'ödül' aldı.

Ödül alanlar arasında bulunan Okan Bayülgen, Twitter hesabından LGBTİ bireylere adeta ateş püskürdü. LGBTİ'leri özür dilemeye de çağıran Bayülgen 20 yıldır LGBT hakları için çalıştığını da ekledi.

Okan Bayülgen ödülü çocuklara yönelik cinsel taciz üzerine konuşulan programda, erkek çocuklarının genelev olmadığı için birbirleriyle cinsel ilişkiye girdiklerini ve bu sebeple eşcinselliğin arttığını söylediği için ödül almıştı.

Okan Bayülgen'in kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşım, sosyal paylaşım sitesinin kullanıcıları tarafından da tepkiyle karşılandı. Bayülgen, Hormonlu Domates ödülüne layık görülmesinin ardından LGBTİ bireyler için “gerizekalılar” ifadesini kullandı.

 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)