BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAlbayrak'tan çarpıcı açıklamalar----

Albayrak'tan çarpıcı açıklamalar

Albayrak'tan çarpıcı açıklamalar
16 Mayıs 2013 - 13:49 www.finansgundem.com

Abdurrahim Albayrak, sarı-kırmızılı takımın gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu...

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, sarı-kırmızılı takımın gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu...
Önümüzdeki sezon yönetimde olmayacağı yönünde çıkan iddialar hakkında konuşan Abdurrahim Albayrak; "Bir problemimiz yok. Başkanla oturup konuşuyoruz. Ben yönetimde olmasam da çimleri süpürürüm, gerekirse misafirlere çay getiririm" dedi.
Transfer çalışmaları hakkında da kısa bir açıklamada bulunan Albayrak, "Bütün arkadaşlarımızla yola devam etmek istiyoruz. Cumartesi günü oynayacağımız maçtan sonra bütün futbolcularımızla oturup mukavelelerini uzatmak için konuşacağız" dedi.
Derbi ve derbi sonrasında yaşananlar hakkında da konuşan Albayrak, yöneticilerin açıklamalarına dikkat etmelerini gerektiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz konuşmalarımıza dikkat etmezsek, tribünlere nasıl mesaj verebiliriz? Bizim ağızımızdan yanlış bir şey çıkarsa olayların önüne geçemeyiz. Gaziantep'te olaylara rağmen sahanın içine girdim ve taraftarların tribüne çıkmasını sağladım. Sağduyulu mesajlar vermemiz gerekiyor. Taraftarların hepsi bizim canımızdır. Ateş düştüğü yeri yakar ama hepsi bizim canımız. Konuşmalarımıza dikkat etmeliyiz." 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)