BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkyürek ING Bank ile de anlaştı!----

Akyürek ING Bank ile de anlaştı!

Akyürek ING Bank ile de anlaştı!
30 Ekim 2015 - 14:30 www.finansgundem.com

Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama şirketin kredilerinin bulunduğu 14 banka ile anlaştığını duyurdu

Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama, görüşülen 14 bankanın 13'ü ile ön uzlaşma sağlamıştı. Şirket bugün KAP'a yaptığı açıklamada tek anlaşmadığı banka olan ING Bank ile de anlaşma sağlandığını duyurdu. Yapılan toplantılar neticesinde şirketin kredilerinin bulunduğu 14 banka kurumu ile şirketin ihtiyacı olan ek finansman tahsisi konusunda uzlaşma sağlanmış oldu.

İşte şirketin KAP'a yaptığı o açıklama;

Ticari ilişkimiz olan bankalar ile finansal borçlarımızın yapılandırılması ve şirketimizin ihtiyacı olan ek finansman sağlanması konusunda yapılan görüşmeler sonucunda bugün itibarıyla tüm bankalar ile mevcut finansal borçlarımızın yapılandırıması ve bazı bankalkar ile de şirketimizin ihtiyacı olan ek finansmanın sağlanması konusunda ön uzlaşma sağlanmıştır.

Gerekli protokoller imza altına alınmak üzere hazırlanmaya başlanmış olup konu ile ilgili gelişmeler yatırımcılarımız ile paylaşılmaya devam edilecektir.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)