BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAktif Bank ile Petrol Ofisi'nden bir ilk!----

Aktif Bank ile Petrol Ofisi'nden bir ilk!

Aktif Bank ile Petrol Ofisi'nden bir ilk!
11 Nisan 2013 - 18:23 www.finansgundem.com

Petrol Ofisi ile Aktif Bank sektörde bir ilke imza atarak, akaryakıt dağıtım sektörüne ‘dükkan içinde dükkan’ anlayışını getiriyorlar.

Türkiye akaryakıt dağıtım ve madeni yağ sektörünün lideri Petrol Ofisi ve yeni nesil bankacılığın öncülerinden Aktif Bank, Petrol Ofisi istasyonlarına ‘Aktif Nokta’lar açıyor. Müşterilerin hayatlarının kolaylaşmasını ve zamandan tasarruf etmelerini sağlayacak olan Aktif Nokta’larda başta Fatura Ödeme, GSM TL yükleme, Petrol Ofisi müşterilerine özel sigorta başvurusu, otobüs ve uçak bileti satışı, şehir içi ulaşım kartı dolumu olmak üzere pek çok hizmet sunulacak.
11. Uluslararası Petroleum İstanbul Fuarı kapsamında gerçekleşen Aktif Nokta’nın tanıtımına OMV Türkiye CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Gülsüm Azeri ve Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Önder Halisdemir de katıldılar. Tanıtımda konuşan OMV Petrol Ofisi Perakende Satışlar Direktörü Ahmet Mert Yılmaz, Aktif Nokta ile pek çok finansal çözümü tüketicilerine güvenilir olarak sunacaklarını söyledi. Daha önce de herkesin bildiği ve çok sevilen Öde-Geç özelliği ile araçtan inmeden akaryakıt alışverişi konforu sunduklarını hatırlatan Yılmaz, “Aktif Nokta özelliklerinin yanına Petrol Ofisi’nin desteğinin de eklenmesiyle, müşteri hizmetlerinde farklılaşmaya ve sektöre öncülük etmeye devam ediyoruz. Müşterilerimiz bu sistem ile elektrik, su, doğal gaz, telefon, internet, mobil operatör gibi faturalarını kolaylıkla ödeyebilecekler ve oluşturduğumuz özel katalog sayesinde, bu sistem aracılığıyla arzu ettikleri ürünlere sahip olabilecekler.  Aktif Nokta ile özellikle internet üzerinden finansal işlem yapmayı tercih etmeyen müşterilerimizin hem hayatlarını kolaylaştırmayı hem de zamandan tasarruf etmelerini sağlamayı hedefliyoruz” dedi.
Aktif Bank tarafından tahsis edilen bu güvenli ve dokunmatik cihazlar sayesinde Petrol Ofisi istasyonlarında oluşturulacak hizmet köşeleri kullanılarak pek çok işlem gerçekleştirilebilecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)