BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAkşener'e Burhan Altıntop benzetmesi----

Akşener'e Burhan Altıntop benzetmesi

Akşener'e Burhan Altıntop benzetmesi
28 Nisan 2016 - 06:51 www.finansgundem.com

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Meral Akşener'i Avrupa Yakası dizisindeki ‘Burhan Altıntop’ karakterine benzetti

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Biz babadan Türkeşçiyiz” diyen Meral Akşener’e sert yanıt verdi. Büyükataman, yaptığı yazılı açıklamada MHP genel başkan adaylarından Akşener’i Avrupa Yakası dizisindeki ‘Burhan Altıntop’ karakterine benzeterek şu ifadelere yer verdi:

“Sözde çözüm sürecinde partimizin yeterli muhalefeti yapmadığı iftirasını atanlar, biz kaya gibi bu sözde çözümün karşısında mücadele ederken fitne fesat peşinde koştukları için çalışmalarımızdan haberdar değiller. Son olarak ‘Biz babadan Türkeşçiyiz’ aforizması, geçtiğimiz yıllarda milletimizin severek takip ettiği Avrupa Yakası isimli dizide evinin bulunduğu apartmanın duvarını siyasi partilere kiralamaya çalışan Burhan Altıntop karakterini akıllara getirmiştir. O da her partinin temsilcisine ‘Biz babadan falanca partiliyiz’ diyordu. Ülkücüler, ülkemizin üzerinde oynanan derin ve büyük oyuna tek bir yürek halinde cevap verecektir.”

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALPTUĞ28 Nisan 2016 12:20

    Be kardeşim size acıyorum hiçbir sivil toplum örgütünün toplantısında yoksunuz daha dün anayasa mahkemesine yoksunuz kendi kendinize gerdan kırıp ceket ilikleyip elpence divan durmadan başka bir işe yaramıyorsunuz konuşmanda iyice batmayın.