BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAkşener'den Elmalı tepkisi: Kabul edilemez----

Akşener'den Elmalı tepkisi: Kabul edilemez

Akşener'den Elmalı tepkisi: Kabul edilemez
30 Haziran 2021 - 15:05 www.finansgundem.com

Grup toplantısında konuşan İyi Parti Genel Başkanı Akşener, 'Elmalı Davası' olarak gündeme gelen çocuk istismarı iddiaları için, "Bu korkunç suçun faillerinin aramızda geziyor olması kabul edilemez" dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener'in gündeminde 'Elmalı Davası', hedefinde mahkemenin tutuksuz yargılama kararı vardı. "Kabul edilemez" diyen Akşener, şöyle konuştu:

Tutuklu yargılamayı olağanlaştıranlar, konu iki küçük çocuğumuza vicdansızca yapılan cinsel istismar olunca tutuksuz yargılamayı tercih etmişler. Hukuka ve adalete olan güvenimizin pamuk ipliğine bağlı hale getirildiği dönemde bu korkunç suçun faillerinin aramızda geziyor olması kabul edilemez. Açılan HSK soruşturması doğru yönde atılmış bir adımdır.

ARTAGAN PROJESİ

Akşener, hazırladıkları yeni ekonomi projesi 'Artagan'ı tanıttı. "Artagan, Gelir İdaresi Başkanlığı’nın 21. yüzyıldaki adıdır. Artagan, tüm mali kayıt ve denetiminin, yapay zeka aracılığıyla yapılmasını sağlayan, özerk bir mali denetim ağıdır. Artagan, içinde binlerce yazılım ve vergi uzmanının bulunduğu, korunaklı bir kampüste yer alır" derken, Akşener sözlerine şöyle devam etti:

Finansal sisteme de, 500 milyar liranın üzerinde bir mevduat hacmi sağlayacak. Bunun sonucunda, Türkiye’de faizler, ilk kez gelişmiş ülkelerin seviyelerine gerileyecek.

Erdoğan: Deutsche Bank’a parmak sallıyorlar

Elmalı skandalının ardından ünlüler istismarcılarını ifşa ediyor

Kalın ve Çelik'ten Elmalı Davası tepkisi!

Elmalı davası ile ilgili Bakanlık ve savcılıktan açıklamalar