BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringAKLease’den havacılığa 'sağlıklı' destek!----

AKLease’den havacılığa 'sağlıklı' destek!

AKLease’den havacılığa 'sağlıklı' destek!
29 Eylül 2009 - 17:06 www.finansgundem.com

Türkiye’nin köklü ve öncü leasing şirketlerinden AKLease ile Koçoğlu Havacılık A.Ş. arasında imzalanan finansal kiralama sözleşmesi kapsamında, 112 Acil Hava Ambulans hizmetlerinde kullanılmak üzere 16 adet ambulans helikopteri hizmete girdi.

AKLease Genel Müdür Yardımcısı Bekir Yıldız, konuyla ilgili yaptığı açıklamada küresel krize rağmen yatırımcılara verdikleri desteğin devam ettiğini, önümüzdeki günlerde AKLease’in adının havacılık ile birlikte çevreye duyarlı, sosyal boyutu olan projelerde daha sık duyulacağının altını çizdi. Yıldız, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye’nin gelişimine katkısı olan projelere desteğimiz, 2008 sonundan beri içinde olduğumuz küresel krize rağmen kesintisiz olarak devam ediyor. İşin ekonomik yönüyle birlikte “insan sağlığı” boyutu da, projeyi desteklememiz konusunda bizi motive etti. Türkiye’nin en büyük hava ambulans filosunun oluşmasında yer almaktan mutluluk duyduk. 2008 yılını leasing sektöründe havacılık alanında birincilikle tamamlamıştık. Bu proje ile sektöre olan ilgimizin kısa süreli olmadığını göstermiş oluyoruz. Önümüzdeki günlerde havacılık ile birlikte yenilenebilir enerji gibi çevreye, toplum sağlığına duyarlı, sosyal boyutu olan projelerde AKLease’in adını daha sık duyacaksınız.” Koçoğlu Havacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Koçoğlu ise:“Dünyada ve ülkemizde süregelen ekonomik krize rağmen, hava ambulans helikopterlerini AKLease’in büyük desteği ile halkımızın hizmetine sunmuş bulunuyoruz. Bu büyüklükte ve kapsamlı bir hizmetin 10 ay gibi kısa bir sürede aksamaya uğramadan, başarıyla ve gururla hayata geçmiş olması nedeniyle, alımların her aşamasında bizlerle birlikte büyük bir uyum içerisinde ve özveriyle çalışan tüm AKLease çalışanlarına teşekkür ederiz. 10 ay gibi kısa bir sürede Türkiye’nin en büyük hava ambulans filosunun kurulup geliştirilmesinde beraber çalıştığımız AKLease ile nice projeleri daha birlikte gerçekleştirebilmeyi arzu ediyoruz.“ değerlendirmesinde bulundu. Yeni alınan helikopterlerle şu an Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Kayseri, Erzurum, Diyarbakır, Çanakkale, Bursa, Afyon, Konya, Adana, Samsun, Trabzon ve Van illeri başta olmak üzere tüm Türkiye’ye hava ambulans hizmeti verilebilecek.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)