BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAkit TV'deki büyük skandala soruşturma açıldı----

Akit TV'deki büyük skandala soruşturma açıldı

Akit TV'deki büyük skandala soruşturma açıldı
27 Şubat 2018 - 20:32 www.finansgundem.com

Akit TV'de yayımlanan "Gün Başlıyor" programındaki, “Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız, Nişantaşı, Etiler, değil mi yani bir sürü hain var. Türkiye Büyük Millet Meclisi var" sözleri üzerine soruşturma başlatıldı

Akit TV'de yayımlanan "Gün Başlıyor" programında sunucu Ahmet Keser'in kullandığı ifadeler üzerine, iki ayrı suç duyurusunda bulunuldu. 

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, konuya ilişkin Türk Ceza Kanunu'nun "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlattı. 

Başsavcılık, şüphelileri ifade vermeye çağırdı.

NE OLMUŞTU?

Programın sunucusu Ahmet Keser, terör örgütü yandaşlarının 'Afrin'de sivil ölüm' kara propagandasına tepki gösterirken şoke eden sözlere imza atmıştı. Keser, "Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız, Nişantaşı, Etiler değil mi yani bir sürü hain var. Türkiye Büyük Millet Meclisi var" ifadelerini kullanmıştı. 

Keser'in bu sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Muhlis28 Şubat 2018 08:52

    Kıça bile sürülmeyecek paçavra gazeteleri,agızlarından lağım akan televizyonları devletin parasıyla bakar beslersen gün gelir o yarattığın canavar senide yok eder.

  • Misafir28 Şubat 2018 08:45

    Akit'in bu söyledikleri yeni birşey değil, yıllardır aynı söylem içinde, cahil dindar insanları tahrik ederek, insanları hedef gösterip öldürmeye azmettirme suçu işliyorlar, bunların haberleri yüzünden insanlar öldürüldü. Ne yazık ki idareciler bunlara karşı hiçbir şey yapAmadılar. Bunları görmezden gelmek suça iştirak etmektir.

  • Ziya28 Şubat 2018 05:00

    Bunların gazete ve tv leri tam bir çiyan yuvasıdır. Akıl almaz pislikler dönmektedir! Hükümet yanlısı gibi görünüp her türlü rezil provakosyonlara imza atarak maksatlı hareket etmektedir. Bakın çok açık söylüyorum Dinle, Müslümanlıkla alakaları yoktur. Matbaalarında pkk nın yayın organı olan gazete basılmaktadır. İngiliz ajanlarıyla yakın temas halindedirler. Başlıca özellikleri Atatürk düşmanlığıdır. Devlet düşmanlığıdır. Fetonun farklı versiyonudur. Soruşturma çok farklı yerlere gidecektir. Sureti haktan görünüp şeytanlık yapanın başını ezmek gerekir. Öyle de olacak.

  • misafir27 Şubat 2018 23:48

    etme bulma dünyasıdır birzamanlar onlarda bu adam gibi düşünüyordu camileri ahır dini yasakla şahsen böyle düşüncelere katılmıyom

  • Kahraman27 Şubat 2018 23:37

    Kahrolsun çanak yalayıcı,vatan haini siyonistler.

  • Okie dokie 327 Şubat 2018 23:20

    Bunun annesini tanıyom ben bu saydığı semtlerin hepsinin caddelerinde arabalara binerdi

  • Okie Dokie27 Şubat 2018 23:53

    Ne ayaksın sen ? Çakma okie dokie mi oldun ?

  • Gerçekten Pes27 Şubat 2018 22:49

    İktidarda kalma uğruna AKP hükümeti ülkemizi, aczimendi tarikati gibi, kız çocukların canlı olarak toprağa gömülmesi gerektiğini savunan tarikatlara teslim etti maalesef. Bu cani ruhlu spikerde bu tarikatlardan birisinin üyesidir. Hükümet sözüm ona bir taraftan FETÖ ile mücadele ediyor, diğer taraftan kurtuluş savaşını keşke yunan kazansaydı diyebilen bir kişiliği baş tacı yapıyor.

  • Ziya28 Şubat 2018 05:41

    Aczmendiyi destekleyip iktidarda nasıl kalacakmış? Saçmalama! Konuları kavramları birbirine karıştırıp abuk subuk bir zihin bulanıklığı içinde saçmalamakla bir yere varamazsın! Baş tacı yaptığını kim söylüyor. Bunları tirajı ne ki?Bunlar bilerek toplumu tahrik ediyor bazı soytarılar da mal bulmuş mağribi gibi zıplıyor. Kendi kendilerine güya top çevirecekler de ne bunları ne de bunların şahsında fırsat bilip olmadık iftira atanları zaten kimsenin adam yerine koyduğu yok.

  • Ziya28 Şubat 2018 05:32

    Nerenden uyduruyorsun bunları? it in biri abuk subuk konuşuyorsa neden hemen Ak parti ye ciro ediyorsun? Hadi ikile bakalım böyle tuluat soytarılarını çok gördük biz! Sen de aklınca bilet keseceksin ama hevesini kursağında kalır. Darbecilerle anlaşıp tankın yanından geçip gidenlerin hatta alkış tutanların kimler olduğunu halk biliyor. Sen zırvalamaya devam et.

  • Okie Dokie27 Şubat 2018 22:22

    İdam isteriz

  • Cego27 Şubat 2018 22:11

    Ya bunlar yalakalıktan yıkılıyor. Şahsiyetsizler

  • canbey27 Şubat 2018 21:54

    bu sunucu bu cesaretı nerden buluyor dersınız hıç kendınıze sordunuzmu

  • Lrh27 Şubat 2018 21:40

    Fikri neyse zikri o. Ülkede bir kesimin can güvenliği kalmadı . Bu sözleri destekleyen çok kişi vardır eminim

  • aadd27 Şubat 2018 21:21

    Adamar haklı yanıda.Bir sürü hain var.ın haksız yanıda v

  • Cevap28 Şubat 2018 00:00

    Yorum yapmadan önce türkçeyi öğrenseydin bari.

  • ....27 Şubat 2018 21:04

    Eşşeği çıkartsan TV ye oada izlenir... Önüne gelen tv progracısı oldu. Mahalle muhtar aradayı olsa 5 oy çıkmaz... Koyuyolar denyoları tv lere... Millette cahil cuhela izliyor bu zatları... Gelişen Türkiye

  • misafir27 Şubat 2018 20:59

    bu denyoların esiri oldu koskoca türkiye cumhuriyeti... teşekkürler akp