BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAkdoğan'dan HDP'ye ağır suçlama----

Akdoğan'dan HDP'ye ağır suçlama

Akdoğan'dan HDP'ye ağır suçlama
27 Aralık 2015 - 15:09 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, "HDP'nin ayrılıkçı, ırkçı, şiddet yanlısı bir dile savrulması, demokrasimize ve birliğimize karşı meydan okumadır" dedi

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "HDP yönetiminin ayrılıkçı, ırkçı, şiddet yanlısı bir dile savrulması, demokrasi ve birliğe karşı meydan okuma" olduğunu belirterek, "Terörü şantaj olarak kullanarak siyaset yapmak demokrasiye hizmet etmez. Yüzde 10 oyu Kandil'e ciro edenler seçmenlerine ihanet ederler" ifadesini kullandı.

Akdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, HDP yönetimi ve terör konularında çeşitli açıklamalarda bulundu. 

"HDP yönetiminin ayrılıkçı, ırkçı, şiddet yanlısı bir dile savrulması, demokrasimize ve birliğimize karşı meydan okumadır" şeklinde değerlendiren Akdoğan, diğer twitlerinde şunları kaydetti:

"PKK'nın 80'li yıllardaki ayrılıkçı tezlerini hortlatmak, bölücü bir dil kullanmak, şiddeti savunmak büyük bir yanılgıdır.

Terörün avukatlığına soyunanlar şiddeti körüklüyorlar. Çözüm Süreci'ni sabote eden anlayış şimdi de demokratik siyaseti zehirliyor.

Terörü şantaj olarak kullanarak siyaset yapmak demokrasiye hizmet etmez. Yüzde 10 oyu Kandil'e ciro edenler seçmenlerine ihanet ederler." 
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • PKK nın hamisi28 Aralık 2015 10:30

    Bu başarısız ülkenin bu hale getirilmesinin önemli figürlerinden biri olan adam hala niye konuşur bilmemki

  • Psikoloji 27 Aralık 2015 17:51

    Eskiden başarısız politikaları yüzünden olaylardaki ölümlerin sosyal baskısı üzerindeydi hep. Bunu önlemek için hdp yi soktular Meclis'e ve her fırsatta hdp ye yüklenerek sorumluluk ve sosyal tepkiyi yönlendirme taktiğine geçtiler! Artık hiç bir seyde AKP nin sorumluluğu yok ya hdp suçludur ya dış mihrak edebiyatıyla suçlu atanır hep