BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank'tan kredi kampanyası----

Akbank'tan kredi kampanyası

Akbank'tan kredi kampanyası
05 Temmuz 2013 - 14:40 www.finansgundem.com

Akbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı

Akbank, yüzde 0.68’den başlayan faiz oranı ve düşük aylık taksit ödemeleri ile birlikte, üç ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı.
Akbank’tan yapılan yazılı açıklamaya göre banka, bayram öncesi ve sonrasında çıkabilecek acil nakit ihtiyaçların karşılanmasına yönelik “İhtiyaç Kredisi Bayram Kampanyası” başlattı. Söz konusu kampanyada aylık faiz oranları yüzde 0.68’den başlarken, düşük aylık taksitlerle bütçeye uygun geri ödeme yapılabilecek. Bankadan ihtiyaç kredisi kullananların, üstelik üç ay erteleme imkanı ile taksit ödemelerine bir sonraki bayramda da başlaması mümkün olabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, tüm Akbank şubeleri, Cep Şubesi ve www.akbank.com web adresine başvuruda bulunabilecek.
“EKİM AYINA ERTELEME FIRSATI MEVCUT”
Akbank Bireysel Bankacılık'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, yaz döneminin, müşterilerin nakit ihtiyaçları açısından yoğun bir dönem olduğunu söyledi. Şeker Bayramı'nın da yaza denk gelmesiyle birlikte, bayram öncesi ve sonrasında nakit ihtiyacının arttığını ifade eden Tözge, “Birçok kişi, yaz aylarına rastlayan Şeker bayramını uzaktaki akrabalarını ziyaret ile değerlendiriyor. Birçokları da, yaz tatili hayalini Ramazan sonrasına sakladı. Biz de tüm ihtiyaç sahiplerini düşünerek hazırladığımız Bayram Kampanyası ile ihtiyaç kredilerinde düşük taksit avantajı sunuyoruz. Kampanyada ilk aylarda taksit ödemesi yapmak istemeyen müşterilerimiz için de taksitlerini Ekim ayına kadar erteleme fırsatı da mevcut. Dolayısı ile müşterilerimiz kredilerini bu bayram kullanıp bir sonraki bayram ödemeye başlıyorlar” dedi.
10 BİN TL KREDİDE AYLIK TAKSİT 336 TL
Akbank’ın kampanyasında bir yıldan beş yıla uzanan vade seçenekleri ve yüzde 0.68’den başlayan Faiz oranlarıyla kredi kullanma olanağı sunduğunu söyleyen Tözge, kampanyada 30 bin TL’ye kadar kredi kullanılabildiğini, sadece 330 TL masraf ile 36 ay vadeli olarak kullanılan 10 bin TL’lik kredinin ise 336 TL aylık taksitlerle geri ödenebildiğini bildirdi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bb07 Temmuz 2013 19:44

    Bankaların tek traflı yaptığı imzayı atana her türlü masrafı sigortayı temerrüdü ve faiz artışını kalem çabukluğu ile kabul ettirdiği, hatta aidatları bile alacağın hem de istediği gibi tek taraflı olarak alacağını yazdığı o sözleşmelerin tek taraflı düzenlenmiş olması tüketici açısından kabul edilebilir bir durum değildir. Tüm krdi sözleşmelerinde öyle ucu açık,ben arttırırım sen de istemesende kabul edeceksin tarzı dayatma maddelerin yazılması yasaklanmalıdır. Yine temerrüt faizini şu kadar ödersin, şu kadar komisyğn vermelisin ve ben bunu istediğim gibi de istediğim zamanda arttırırım demeleri resmen vandallıktır. Böyle vahşice yaklaşımı olan bu sözleşmelerde faiz oranları, komisyonlar ve aidatlar aynı zamanda tüketici ile pazarlık konusu olmalı ve tüketicinin kabul ettiği faiz/kar oranları ile kabul ettiği komisyon ücretleri rakamsal ifade olarak mutlaka yazılmalı. Oranların ve komisyonların düşmesi durumunda ise rakamsal ifadelerin yenilenmesi şartı getirilmelidir. Bankaları tek taraflı dayatmaları artık son bulmalıdır. Milleti yeterince sömürdüler!!!