BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank’tan Hatay’da gençler için Ortak Çalışma Alanı ile gelişime destek----

Akbank’tan Hatay’da gençler için Ortak Çalışma Alanı ile gelişime destek

Akbank’tan Hatay’da gençler için Ortak Çalışma Alanı ile gelişime destek
06 Ekim 2023 - 12:27 www.finansgundem.com

Akbank, 6 Şubat depremlerinin ardından Hatay’da ders çalışma, eğitim ve gelişim olanaklarına erişme imkânları kısıtlanan gençlere destek için Hatay Ortak Çalışma Alanı’nı kurdu.

Akbank, Hatay'da meydana gelen depremin ardından, gençlerin eğitimlerine ve geleceklerine daha iyi bir şekilde hazırlanmaları için destek olmak amacıyla Hatay Ortak Çalışma Alanı projesine imza atıyor. Hataylı gençler, depremin getirdiği sıkıntılarla birlikte çalışma alanlarının eksikliği ve internet erişiminin kısıtlı olması nedeniyle eğitimlerini sürdürmekte zorluk yaşıyor. Bu doğrultuda Akbank, iş ortakları ile beraber gençlerin ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara yeni olanaklar sunmak için özel bir alan kuruyor.

Akbank’ın liderliğinde kurulan bu merkez Microfon, Sodexo ve Türkonfed gibi iş ortaklarının da desteğiyle hayata geçiyor. Merkez Akbank Gençlik Akademisi’nin sağladığı eğitimler, atölye çalışmaları, etkinliklerin yanı sıra farklı iş birlikleri ile gençlere sunduğu değeri zenginleştirmeye devam edecek. Merkezin açılışı ise 5 Ekim’de düzenlenen bir etkinlikle gerçekleşti.

Gençlerin geleceğine hizmet eden bir alan

Hatay Ortak Çalışma Alanı, deprem bölgesindeki gençlere daha iyi bir gelecek sunmak için bir merkez olacak. Bu alan, gençlere sınırsız internet erişimi, dizüstü bilgisayarı ve tabletlerle desteklenen çalışma alanları, araştırma yapma ve ödevlerini tamamlama fırsatı sunacak. Bu merkez aynı zamanda sosyal aktiviteler, atölye çalışmaları, konuşmacı seansları ve imza günleri gibi etkinliklere ev sahipliği yaparak gençlerin sosyalleşme imkânlarına da katkı sunacak.

Hatay Ortak Çalışma Alanı, 5 konteynerden oluşan bir mekânı içeriyor. Bu merkezin ortasında gençlerin etkinlikler düzenleyebileceği ve sosyalleşebileceği bir avlu da yer alıyor.  

33. Akbank Caz Festivali yoğun ilgi ile devam ediyor

 

Akbank Hackathon: DisasterTech başlıyor

 

Akbank’ta bayrak değişimi

 

33. Akbank Caz Festivali özel bir davetle başladı

 

Akbank emeklilere 12.000 TL’ye varan ödül sunmaya devam ediyor!

 

Akbank, 75 yılını özel bir galayla kutladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)