BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık​Akbank'tan esnafa 'olduğunda öde' ziyareti----

​Akbank'tan esnafa 'olduğunda öde' ziyareti

​Akbank'tan esnafa 'olduğunda öde' ziyareti
08 Ocak 2014 - 00:02 www.finansgundem.com

Esnafa yönelik çalışmalarını “Akbank’tan Esnaf Kardeşliği” altında sürdüren Akbank, 2,500 esnafa “Olduğunda Öde Kredisi”ni anlattı

Akbank, esnafa sürpriz ziyaretler yaparak, onlar için özel olarak geliştirdiği "Olduğunda Öde Kredisi"ni tanıttı. Sabah dükkanlarının kepenklerinde Akbank mektuplarıyla karşılaşan esnaf, daha sonra kendilerini ziyaret eden Akbanklılar'dan, nakit akışlarına göre geri ödemesi yapılabilen "Olduğunda Öde Kredisi" ile ilgili ayrıntılı bilgi aldı.

Akbank'ın, nakit  akışı düzenli olmayan esnafın finansman ihtiyacını karşılamasına ve rahatça geri ödemesine olanak sağlamak üzere geliştirdiği "Olduğunda Öde Kredisi” 12 ay vadeye kadar kullanılabiliyor. Kredinin geri ödemesini 1 yıl içinde istediği zaman ve tutarda yapılabilen esnaf, faiz oranı değişikliklerinden de etkilenmiyor. Böylelikle, kredi esnafın hayatını kolaylaştırarak işlerine destek oluyor.

“Esnafımıza özel, Olduğunda Öde Kredisi’ni dükkan ziyaretleriyle doğrudan anlattık”

Akbank KOBİ Bankacılığı’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, "Herşeyden önce, esnafımıza çok teşekkür ediyoruz. Yoğun iş tempolarının arasında her zamanki misafirverlikleri ile bizleri çok iyi karşıladılar" dedi ve şöyle devam etti:

"Esnafımızı çok iyi tanıyoruz, esnafımızın başını dışarıya uzatacak zamanı yoktur.  İş zamanı dükkanlarını kapatıp, bir yere çıkamazlar. Biz de esnafımızın bu durumunu çok iyi bildiğimiz için, kendileri için geliştirdiğimiz Olduğunda Öde Kredisi'ni gidip doğrudan kendilerine anlatalım dedik. Tamamen esnafımızın koşullarına göre tasarladığımız “Olduğunda Öde Kredisi” kolaylığından yararlanmalarını sağlamak, onlara desteğimizi göstermek istedik."

Sözlerini, "esnafımızdan öğrendik, Olduğunda Öde Kredisi'ni esnafımız için geliştirdik" diye sürdüren Bülent Oğuz, esnafın nakit akışının öngörülebilir olmadığını hatırlattı ve "dolayısıyla bu noktada hem krediye ihtiyaç duyuyorlar hem de kredi geri ödemelerini kazançlarına göre yapma esnekliğine sahip olmak istiyorlar. Biz de ziyaretlerimizde, 2500 esnafa bu avantaja sahip olduklarını anlattık ve çok da olumlu geri dönüşler aldık. "

Akbanklılar, Beşiktaş, Tahtakale, Bakırköy, Sefaköy, Üsküdar,Kadıköy veÜmraniye gibi esnafın yoğun olarak bulunduğu yerlerde 2,500 esnafın kapısına, ziyaret öncesinde gece yarısıbirer mektup bıraktı. Akbank müşterisi olsun, olmasın, ayrım yapılmaksızın bırakılan mektuplarda,"Esnaf kardeşliği ziyaretimizle güçlensin. Her gün güler yüzünle bizi karşılayan esnaf kardeşimiz, hem sohbet etmek hem de birlikte çay içmek için bugün sizi ziyaret etmek istiyoruz. Görüşmek dileğiyle. Akbank" yazıyordu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • isimsiz 08 Ocak 2014 00:27

    Akbank böyle şeyler yapar mıydı ya başka zaman emekliye esnafa burun kıvırırdı şimdi kıymete bindi