BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank'tan esnafa ‘olduğunda öde kredisi’----

Akbank'tan esnafa ‘olduğunda öde kredisi’

Akbank'tan esnafa ‘olduğunda öde kredisi’
10 Ekim 2013 - 14:11 www.finansgundem.com

Akbank, "Esnaf Kardeşliği” stratejisi doğrultusunda esnafa nefes aldıracak krediyi kullanıma sundu

Akbank, KOBİ'ler içinde önemli bir paya sahip olan esnafa yönelik sunduğu ürünlere bir yenisini daha ekledi. Banka bu kapsamda, nakit akışı düzenli olmayan esnafın finansman ihtiyacını karşılamasına ve rahatça geri ödemesine olanak sağlayan "Olduğunda Öde Kredisi”ni geliştirdi.
12 ay vadeye kadar kullanılabilen kredinin geri ödemesi 1 yıl içinde istenilen zaman ve tutarda yapılabiliyor. Bunu yaparken müşteriler faiz oranı değişikliklerinden de etkilenmiyor.
“Esnafımızdan öğrendik, onlara özel hayata geçirdik”
Akbank KOBİ Bankacılığı’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, düzenlenen basın buluşmasında, "Olduğunda Öde Kredisi" ile ilgili şu bilgileri verdi: "Esnafın ödeme ve tahsilat dönemleri yani nakit akışı ticari ve kurumsal firmalar gibi çok öngörülebilir değil. Dolayısıyla bu noktada hem krediye ihtiyaç duyuyorlar hem de kredi geri ödemelerini kazançlarına göre yapma esnekliğine sahip olmak istiyorlar. İşte bu ihtiyaçtan yola çıkarak biz de ürünün reklam filminde de söylediğimiz üzere esnafımızdan öğrendik, esnafımıza özel, Olduğunda Öde Kredisi’ni hayata geçirdik. Olduğunda Öde Kredisi’nden yararlanan esnaf, kredinin vadesi içinde istediği zaman ve istediği tutarda anapara ödemesi yapabiliyor. Esnafımıza, 'Kredini bugün al, paran olduğunda geri öde' diyoruz. Böylelikle, nakit akışlarına göre az yada çok geri ödeme imkanı sağlıyoruz.”

"Akbank Esnaf Kardeşliği” stratejisi
Akbank, Olduğunda Öde Kredisi’ni "Esnaf Kardeşliği" stratejisi doğrultusunda hayata geçirdi. Oğuz, neden "Esnaf Kardeşliği" sloganını tercih ettiklerini de şöyle açıkladı: “Türkiye'de esnaflık yalnızca bir meslek değil aynı zamanda bir kültür. Esnaf olmak demek dürüst, samimi ve çalışkan olmak demek. Müşteriyi en büyük velinimeti olarak gören, her şeyden önce itibarını düşünen esnafın bankasından beklediği şey de aynı samimiyet ve güven duygusu. Akbank olarak biz de ürünlerimizi yalnızca esnafın ihtiyacını karşılayacak şekilde değil, aynı zamanda onunla aynı dili konuşup, aynı kültürün bir parçası olacak şekilde tasarlıyoruz. Bundan sonra da esnafa yönelik çalışmalarımızı ‘Akbank’tan Esnaf Kardeşliği’ altında sürdüreceğiz.
‘Esnaf Kardeşliği’ bu stratejinin en yalın ve samimi ifadesi olarak hizmet anlayışımızı yansıtıyor. Tüm ürünleri bu kardeşlik duygusuyla esnafın hayatını kolaylaştırmak için geliştiriyoruz. Bu anlayışla da esnafımız için “Olduğunda Öde Kredisi”ni hayata geçirdik.”
“Olduğunda Öde Kredisi”nden yararlanmak isteyen Akbank müşterileri, Akbank şubelerinden ve Akbank.com internet adresinden başvuru yapabilecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)