BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank'ın Zıt İkizleri KOBİ'lere yol gösteriyor----

Akbank'ın Zıt İkizleri KOBİ'lere yol gösteriyor

Akbank'ın Zıt İkizleri KOBİ'lere yol gösteriyor
19 Nisan 2013 - 18:07 www.finansgundem.com

Akbank KOBİ’lere özel yeni ürünü “Anında Kredi Paketi” ile bankacılık sektöründe bir ilke daha imza atarak

Akbank, ekonominin dinamosu KOBİ’lerin bankacılık hizmetlerine daha hızlı ve kolay şekilde ulaşmalarını sağlamak için yol gösteriyor. KOBİ'ler, Akbank'ın yeni ürünü “Anında Kredi Paketi” sayesinde yalnızca bir tek SMS ile a“4 ürün”e birden ulaşma şansını yakalıyorlar.
Akbank’ın KOBİ’lere yönelik yeni kampanyası ile ilgili bir açıklama yapan Akbank Ticari ve KOBİ Bankacılığı’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür sektörde birçok alanda olduğu gibi, müşteri ihtiyaçlarına yeni çözümler bulma konusunda da öncü uygulamalara imza attıklarını belirterek, şu bilgileri verdi:
“Şimdi de KOBİ’lerimizin hayatını kolaylaştıracağına inandığımız yepyeni bir hizmeti hayata geçiriyoruz. Yeni ürünümüz “Anında Kredi Paketi” ile KOBİ Bankacılığında sektörde ilk olan bir uygulamayı başlatıyoruz. Bu paket ile başvuru ve kredi değerlendirme süreçlerini kolaylaştırarak, KOBİ’lere en kısa sürede en uygun çözümü sunmayı amaçladık. Artık KOBİ’ler yoğun iş temposunda işyerlerinden ayrılmaya gerek kalmadan yalnızca bir SMS’le Taksitli Ticari Kredi, Ticari Artı Para, Axess Business ve Çek Karnesine birden başvurabilecek.”
“Anında Kredi Paketi”ne başvurmanın kolaylığına dikkat çeken Gür, “Toplam 50,000  liraya kadar kullanabilecek  Anında Kredi Paketine başvurmak için KOBİ’lerin cep telefonlarına “Anında” yazıp TC kimlik numaralarını SMS ile göndermeleri yeterli. Bu hizmet ile  KOBİ’lere başvurularının ilk değerlendirme sonucunu onları hiç bekletmeden çok hızlı şekilde iletiyoruz.
Pakette yer alan Taksitli Ticari Krediyi de çok avantajlı koşullarda sunuyoruz. Örneğin, KOBİ’lerimizin günde sadece 25 lira taksit ödeyerek 20,000 lira tutarında bir kredi kullanmaları mümkün.
Üstelik KOBİ’ler Anında Kredi Paketi içerisindeki ürünlerden Taksitli Ticari Kredi, Kredi Kartı ve Ticari Artı Para kredisini birlikte kullanmaları durumunda; 3 ay geçerli olmak  üzere Akbank şubelerinden 10 adet havale, 10 adet EFT işlemlerini ve 10 adet çek tahsilatını, ADK’dan ise sınırsız havale ve EFT işlemlerini ücretsiz gerçekleştirebilecekler. Anında Kredi Paketi ile ekonomimizin dinamosu KOBİ’lere bankacılık hizmetlerine hızlı ve kolay şekilde ulaşmalarını sağlayan bir çözüm sunarak hayatlarını kolaylaştırabildiğimiz için mutluyuz. Bundan sonra da geliştirdiğimiz yenilikçi uygulamalarla KOBİ’lerin rekabet güçlerini artıran çözümler sunmaya devam edeceğiz” diye sözlerini tamamladı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)