BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank'ın, El Clasıco kampanyasına büyük ilgi ----

Akbank'ın, El Clasıco kampanyasına büyük ilgi

Akbank'ın, El Clasıco kampanyasına büyük ilgi
21 Mart 2013 - 18:17 www.finansgundem.com

Akbank, müşterileri arasından üç çifti dünyanın en önemli futbol karşılaşmaları arasında sayılan El Clasico'yu izlemeye yolladı

Akbank açıklamasına göre, Direkt İnternet veya Mobil'i 1 Ekim - 31 Aralık tarihleri arasında kullananlar arasında yapılan çekiliş sonucu, Bursa'dan Hasena Nurcan Göktan, Kastamonu'dan Saner Demirtaş ve Van ilinden Ayhan Eren ve bir misafirleri 2 Mart 2013 tarihinde Madrid'de oynanan El Clasico'yu, ünlü televizyon sunucusu ve oyuncu Burcu Esmersoy ve futbol yorumcusu Metin Tekin ile izledi.
Futbol yorumcusu Metin Tekin, El Clasico'yu kampanyanın şanslı çiftleri ile büyük bir heyecan içerisinde izlediklerini ileterek ''Gittiğim en iyi İspanya seyahatiydi. Geçirdiğimiz iki gün gerçekten Madrid'i hissettirdi bana. Bu harika organizasyon için çok teşekkurler'' dedi.
Ünlü televizyon sunucusu ve oyuncu Burcu Esmersoy ise ''Birçok kez gittiğim İspanya'da bu sefer bambaşka bir deneyim yaşama olanağı buldum. Çok keyifliydi, emeği geçen herkese teşekkürler'' diyerek duygularını ifade etti.
Yapılan çekiliş sonrası maçı izleyen talihliler de yaptıkları açıklamalarda mutluluklarını paylaştılar. Türkiye'nin farklı illerinden yeni insanlarla tanıştıklarını belirten Nurcan Göktan ''Akbank vesilesiyle İspanya''da çok güzel bir tatil geçirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz'' dedi.
Talihlilerden Saner Demirtaş ise duygularını ''El Clasico için İspanya'da olmak. Kendimizi bir rüyada hissetik. Bu rüyadan uyanmak istemedik'' şeklinde ifade etti.
El Clasico heyecanını canlı yaşamanın mutluluğunu paylaşan Nusret Topaloğlu ise ''El Clasico heyecanını canlı yaşadık. 90 bin kişilik bir stadta genç, yaşlı, kadın, erkek, futbol maçı seyretmeye, El Clasico diye adlandırılan adeta görsel bir şöleni izlemeye gelmiş. Mükemmel bir stad, mükemmel bir seyirci, mükemmel bir futbol. Bizi de bu heyecana ortak ettiği için teşekkürler Akbank'' dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)