BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank’a 6 ödül birden!----

Akbank’a 6 ödül birden!

Akbank’a 6 ödül birden!
08 Eylül 2013 - 14:02 www.finansgundem.com

Akbank, bu yıl 10’uncusu düzenlenen “Stevie - International Business Awards”ta 1 Altın, 2 Gümüş, 3 de bronz Stevie ödülüne layık görüldü...

Uluslararası seçkin ödül platformlarından Stevie Awards tarafından düzenlenen “International Business Awards”ın 2013 sonuçları açıklandı. Akbank, bu yarışmada 1 Altın, 2 Gümüş ve 3 Bronz kazanarak önemli bir başarıya imza attı.
Bu yıl 10'uncusu düzenlenen “Stevie - International Business Awards” için 50’den fazla ülkeden 3.300’ün üzerinde başvuru yapıldı. Akbank, “Akbank Sanat İnternet Sitesi” ile Altın Stevie ödülünün sahibi oldu.
Akbank, gençlere bankanın organizasyon yapısı ve kariyer olanakları hakkında bilgi sağladığı “5N1Kariyer İnternet Sitesi” ve Akbank Düşünce Kulubü üyelerinden oluşan “Akbank İK Genç Danışma Kurulu” projesiyle de 2 Gümüş Stevie kazandı.
Banka ayrıca, şubelerindeki iş süreçlerini basitleştiren ve daha da müşteri odaklı bir hizmet modelini öne çıkaran “İyileştirmeler Sizin İçin” programı ile ve “Yılın Bilgi Teknolojileri Birimi ve Takımı” olarak da 3 Bronz Stevie ödüllünün sahibi oldu.
Akbank Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Murat Göllü, 20. yılını kutlayan Akbank Sanat’ın yenilenen internet sitesiyle ödül kazanmaktan duydukları mutluluğu şöyle dile getirdi: “Akbank olarak neredeyse kurulduğumuz günden bu yana kültür ve sanata destek oluyoruz. Bu amaçla Akbank Sanat ile gerçekleştirdiğimiz uzun soluklu çalışmalar ülkemizdeki sanat bilincinin daha da yayılmasına önemli katkı sağlıyor. 20. yılını kutlayan Akbank Sanat’ın internet sitesi de sanatseverler için önemli bir buluşma noktası. Bu önemli yılda yenilenen sitemizle ödül almak bizleri çok mutlu etti.
Diğer yandan, tüm dünyadan 3 binin üzerinde projenin yarıştığı bu platformda İnsan Kaynakları ve Bilgi Teknolojileri alanlarında aldığımız ödüller de Akbank’ın yenilikçi uygulamalarını, yaratıcı projelerini ve teknoloji kullanımındaki öncülüğünü yansıtıyor.”
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)