BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank'a 15 ödül----

Akbank'a 15 ödül

Akbank'a 15 ödül
25 Ağustos 2014 - 07:12 www.finansgundem.com

Stevie Awards tarafından düzenlenen, ‘International Business Awards’ değerlendirmesinde Akbank ödülleri topladı

Akbank, Stevie Awards tarafından düzenlenen, ‘International Business Awards’ değerlendirmesinde 5 altın, 3 gümüş ve 7 bronz kazandı.Bu yıl 11’insi düzenlenen ödüllere 60’tan fazla ülkeden 4 bine yakın başvuru yapıldı. Yarışmada dereceye giren başvurular uluslararası alanda önde gelen 250’nin üstünde üst düzey yöneticinin yaptığı değerlendirmelerle belirlendi.

Akbank, İstanbul Film Festivali için hazırlanan, ‘Kalbimiz sinema İçin Atıyor’ projesi ile 4 altın Stevie ve ‘Akbank Direkt Mobil Bankacılık Uygulaması’ ile 1 altın Stevie ödülünün sahibi oldu.

Bunun yanında, Sabancı Müzesi’nde gerçekleşen ve Akbank’ın sponsorluğunu yaptığı ‘Anish Kapoor İstanbul’da’ projesiyle ve ‘Yılın Sistem Geliştirme Ekibi’ olarak 2 gümüş Stevie kazandı.
Banka ayrıca, ‘Akbank Ekonominin Kahramanı Çocuklar’ kurumsal sosyal sorumluluk projesi, ‘Anish Kapoor İstanbul’da’ projesi, Akbank’ın şube ağındaki hizmet kalitesini ve müşteri trafiğini izlemeye yönelik ‘Online Monitoring’ projesinin yanında ‘Yılın Bilgi Teknolojileri Takımı’ ve ‘Yılın Bilgi Teknolojileri Bölümü’ olarak da 7 bronz Stevie ödülünün sahibi oldu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)