BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank, müşteri memnuniyetinde en iyi özel banka----

Akbank, müşteri memnuniyetinde en iyi özel banka

Akbank, müşteri memnuniyetinde en iyi özel banka
07 Mayıs 2015 - 14:51 www.finansgundem.com

Akbank,"Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi - TMME" araştırmasında– Özel Bankalar markaları arasında 74 puanla birinci seçildi

KalDer ve uluslararası araştırma kuruluşu KA Araştırma tarafından her sene gerçekleştirilen "Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi - TMME" araştırmasının sonuçları açıklandı.

81 ilde tüketicilerle görüşmeler yoluyla yapılan Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi'nin sonuçlarına göre, Akbank 2014 yılında “Bireysel Bankacılık Sektörü - Özel Bankalar" kategorisinde sektör birincisi seçildi.

Bankanın, tüketicilerin değerlendirmeleriyle gerçekleştirilen "Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi”nde özel bankalar arasında birinci seçilmesinden gurur duyduklarını vurgulayan Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, ”Yüksek müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi tüm sektörlerde marka bilinirliğinin, tercih edilmenin ve başarının en önemli anahtarlarından biri. Akbank olarak kurulduğumuz günden bu yana ‘müşterilerimizle birlikte büyüme’ fikrine inandık, ‘müşteri odaklı bankacılık anlayışı’na her zaman sahip çıktık ve bu anlayışımızı istikrarlı biçimde sürdürdük. Bu alandaki çalışmalarımızla sektörümüze öncülük etmeye de devam ediyoruz. Son 10 yılda, müşteri memnuniyeti ve müşteri odaklılık anlayışımızı çok daha sistematik ve yapısal bir platforma taşıdık. 10 yıl önce kurduğumuz ve o tarihten itibaren adım adım geliştirdiğimiz Kalite Yönetimi Sistemimiz ile hizmet kalitemizi müşterilerimizle her temasımızda ölçüyor ve geliştiriyoruz. Her dönem yeni kazanımlarla yolumuza devam ediyoruz. 2012 başında, hizmet kalitemizi bir adım daha öne çıkarabilmek ve iş süreçlerimizi daha da müşteri odaklı kılabilmek için “İyileştirmeler Sizin İçin” programını hayata geçirdik. Çalışanlarımızın ve müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak için 1,000’den fazla sürecimizi iyileştirdik. Bu iyileştirmeler sayesinde artık müşterilerimize hizmet için yılda 4.5 milyon saat daha fazla zaman ayırıyoruz. ‘Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi’nde birinci seçilmemiz, çalışmalarımızın değerli müşterilerimiz nezdindeki takdirinin güzel bir yansıması. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, hizmet kalitemizi, müşterilerimizin ilgisini ve takdirini hak edecek şekilde koruyup geliştirmeye devam edeceğiz.”

KalDer tarafından düzenlenmekte olan "Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi-TMME" araştırması, aralarında ABD’nin de yer aldığı 20’yi aşkın gelişmiş ve gelişmekte olan ülkede düzenleniyor. ABD’den sonraki en kapsamlı sektörel ve kurumsal endeksin oluşturulduğu ülke olarak görülen Türkiye’deki uygulama ve yöntem, yeni başlayan ülkeler için model olarak kabul ediliyor.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)