BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank Çağrı Merkezine iki ödül----

Akbank Çağrı Merkezine iki ödül

Akbank Çağrı Merkezine iki ödül
01 Kasım 2013 - 15:03 www.finansgundem.com

Türkiye’de çağrı merkezi sektörü ödüllerinin zirvesinde Akbank Çağrı Merkezi toplam 2 dalda ödülün sahibi oldu

IMI Conferences tarafından düzenlenen, Türkiye’nin ilk ve tek çağrı merkezi ödül organizasyonu olan “Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri Değerlendirmesi” sonuçlandı. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda bu yıl sekizincisi gerçekleştirilen ödül töreni farklı sektörlerden büyük ilgi gördü. Sektörünün önde gelen üst düzey yöneticilerinden oluşan 23 kişilik jüri yoğun değerlendirmeler sonucunda 11 farklı kategoride sektörün en iyilerini belirledi.
Türkiye’de çağrı merkezi sektörü ödüllerinin zirvesi olarak da tanımlanan bu prestijli organizasyonda Akbank Çağrı Merkezi toplam 2 dalda ödülün sahibi oldu.

Farklı sektörlerden 33 çağrı merkezinin değerlendirildiği yarışmada Akbank Çağrı Merkezi “Teknolojinin En İyi Kullanımı” kategorisinde birincilik ödülünü kazandı. Ayrıca yarışmada Akbank Çağrı Merkezi’nden Sinem Karayel “En Övgüye Değer Müşteri Temsilcisi” seçildi.

“İstanbul Çağrı Merkezi Ödülleri” ile ilgili yaptığı konuşmada kaliteli altyapısı, etkin organizasyon modeli ve çözüm odaklı yaklaşımlarıyla müşterilerine üstün bir deneyim yaşattıklarını vurgulayan Akbank Çağrı Merkezi Müdürü Deniz Önalan “Gelişmiş bir teknolojik altyapı ve etkin müşteri temsilcilerden oluşan bir ekip, çağrı merkezlerinin sunduğu hizmetlerde yüksek müşteri memnuniyeti sağlamanın anahtarını oluşturuyor. Müşterilerimize daha fazla değer yaratmak için en gelişmiş teknolojiyi kullanıyoruz. Bunun yanında, daha da iyisini sunmak için yatırımlarımıza devam ediyoruz. Dünyadaki en iyi uygulamaları ve trendleri sıkı sıkıya takip eden Akbank Çağrı Merkezi ekibimiz müşterilerin farklılaşan ihtiyaçlarına en iyi çözümler sunan süreç ve stratejiler geliştiriyor. IMI Conferences’tan aldığımız ödüllerin arkasında kesintisiz müşteri deneyimi sağlayan yapımız ve işinde fark yaratan çalışanlarımız yer alıyor. Güleryüzlü, özverili ve müşteri odaklı çalışmalarıyla Akbank Çağrı Merkezi’ni bir kez daha zirveye taşıyan tüm ekibimize teşekkür ediyorum. Üstün teknolojik altyapımız ve finansal sorunlara hızla çözüm sağlayan ekibimizle müşterilerimize her çağrıda eşsiz deneyimler yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)