BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank, Barclays ile işbirliği yapacak----

Akbank, Barclays ile işbirliği yapacak

Akbank, Barclays ile işbirliği yapacak
14 Ekim 2014 - 13:46 www.finansgundem.com

Akbank, Barclays Africa Group Limited ile işbirliği anlaşması imzaladı

Akbank, Türkiye ihracatının en yeni pazarlarını geliştirmek üzere başlatılan Afrika açılımı çerçevesinde, Barclays Africa Group Limited (Barclays Afrika) ile dış ticaretin arttırılmasına odaklanan geniş kapsamlı bir işbirliği anlaşması imzaladı.
 
Akbank ile Barclays Afrika arasında "Non-Exclusive" (münhasır olmayan) olarak imzalanan işbirliği anlaşması, Afrika’da özellikle Sahraaltı ülkelerine dış ticaret ve yatırım yapan Türk şirketlerine Barclays Afrika’da özellikle sahraaltı ülkelerine dış ticaret ve yatırım yapan Türk şirketlerine Barclays Afrika şube ağı kullanılmak yoluyla bankacılık hizmetlerinin sunulmasını öngörüyor.
 
Anlaşma ayrıca, şirket yönlendirilmesi ve bilgi alışverişi yapılması Afrika-Türkiye arasındaki dış ticaret ve garanti mektubu işlemlerınde işbirliğiyapılması ve Türk firmalarının Afrika’dakı potansiyel projelerinde ortak fınansman olanaklarının değerlendirilmesı konularını da kapsıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)