BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank AG’ye 205 milyon dolar kredi----

Akbank AG’ye 205 milyon dolar kredi

Akbank AG’ye 205 milyon dolar kredi
09 Ağustos 2015 - 13:44 www.finansgundem.com

Akbank AG, 19 bankanın katılımıyla 205 milyon dolar tutarında iki ayrı dilimden oluşan, 1 yıl vadeli sendikasyon kredisi aldı.

Akbank‘ın yüzde 100 iştiraki olan Akbank AG, toplam 19 bankanın katılımıyla 205 milyon dolar tutarında iki ayrı dilimden oluşan, 1 yıl vadeli sendikasyon kredisi aldı. Dış ticaretin finansmanında kullanılacak kredinin sözleşmesi geçtiğimiz günlerde Frankfurt’ta imzalandı.
 
Kredinin faiz maliyeti Libor/Euribor + yüzde 0,50 olurken; işlemde Standart Chartered Bank ile Wells Fargo Bank N.A. 'Coordinator & Documentary Agent', Commerzbank International S.A. 'Facility Agent' olarak görev üstlendi.
 
Akbank AG Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Banu Özcan, Standard Chartered Bank ve Wells Fargo Bank dışında diğer MLA'leri; Raiffeissen Bank International AG ve UniCredit Bank olarak sıralarken diğer katılımcı bankaların ise Commerzbank AG, DZ Bank AG, Goldman Sachs International, Aresbank S.A, ING Bank N.V., National Bank of Canada, Barclays Bank PLC, Bayerische Landesbank, Bremer Kreditbank AG, Citibank Nassau, KBC Bank, Landesbank Baden-Württemberg, Société Générale, VietinBank, Misr Bank – Europe GmbH  olduğunu belirtti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)