BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'yi sallayacak plan!----

AK Parti'yi sallayacak plan!

AK Parti'yi sallayacak plan!
23 Aralık 2013 - 09:37 www.finansgundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , 10 yıllık başbakanlık döneminin en kapsamlı kabine revizyonuna hazırlanıyor

Üç Bakan çocuğu ve bir bakanının adının karıştığı Yolsuzluk ve Rüşvet operasyonunun ardından Ankara'da kulisler kabine revizyonuna kilitlendi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Hüseyin Çelik, Kanal 7 ekranlarında "4 bakan arkadaşımız 'kamuoyunda bizimle ilgili böyle bir algı oluşturulmak istendi, biz sizin istediğiniz her an görevimizi bırakmaya hazırız' dedi. Bakanlar istifalarını sunuyordu. Buna bizzat ben şahidim" şeklinde konuşması da beklentileri arttırdı.

SAVCILARIN ROTASI KABİNEYİ ŞEKİLLENDİREMEZ?

Başbakan Erdoğan’ın kabine değişikliğini 26-27 Aralık’ta ilan edebileceğini anlatan AK Partili bir yönetici “Sayın Başbakan savcıların çizdiği rotayla kabinesini şekillendirme yolunu açmak istemiyor. Bu yol açılırsa; yani hakkında bir iddia gündeme gelen her bakanı görevden alma yoluna gidilirse, önü alınamaz" diyor.

KABİNEDE KİMLER GİDİCİ?

Ankara kulislerindeki söylentilere bakılırsa, bugüne kadar sınırlı değişikliklerle yetinen Erdoğan'ın en az 8 bakanı kapsayan kapsamlı bir revizyona gitmesi bekleniyor.

Belediye başkan adayları olan Binali Yıldırım, Sadullah Ergin ve Fatma Şahin'le birlikte operasyonla çocukları gözaltına alınan Zafer Çağlayan, Muammer Güler ve ismi operasyonda geçen Egemen Bağış'ın değişmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Kulislerde konuşulanlarabakılırsa Erdoğan Bayraktar için ise hala değerlendirme sürüyor.

KİMLER GELECEK?

Binali Yıldırım'ın yerine Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın, Ulaştırma Bakanlığına  geleceğii Mustafa Şentop, Nurettin Canikli ve Haluk İpek'in de kabineye gireceği konuşulanlar arasında.

Fatma Şahin'den boşalan Aile Bakanlığı'na da Öznur Çalık'ın geleceği söylentiler arasında.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)