BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'ye geçti, söylediklerini unuttu----

AK Parti'ye geçti, söylediklerini unuttu

AK Parti'ye geçti, söylediklerini unuttu
05 Şubat 2013 - 07:13 www.finansgundem.com

DP'den ayrılıp hemen AK Parti'ye geçen Süleyman Soylu, DP'nin başındayken ettiği sözleri unuttu ve...

Demokrat Parti Genel Başkanlığı döneminde Ak Parti’ye ve Erdoğan’a sert eleştirilerde bulunan, şimdiki Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun önceki gün hızını alamayarak sarfettiği “Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin ilelebet ve ebedi başkanıdır” sözleri Ak Parti çevrelerinde bile “Yok artık” dedirtti. Soylu, dün sözlerinin yanlış anlaşıldığını ileri sürerek, demokrasi içerikli konuşmasının, aklından hiç geçirmeyeceği “ebedi şef” gibi bir içeriğe taşınmasının ayıp olduğunu savundu. Açıklamasında, “Ebedi şef, milli şef” gibi kavramların uzak durduğu, mücadele ettiği kavramlar olduğunu vurgulayan Soylu, ömrünün demokrasi mücadelesiyle geçtiğini, şeflik düşüncesini demokrasiye musallat olan düşünceler olarak gördüğünü aktardı.
Soylu, DP Genel Başkanı olduğu dönemde Ak Parti ve Erdoğan’a yönelik şu sert eleştirileri yöneltmişti:
- 31 Aralık 2008: Çeviriyorsun, boş geliyor. Bir daha çeviriyorsun, pas geliyor..Günlerdir, Filistin’de Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı acılar ciğerimize saplandı. Sen Olmert’le görüşüyorsun, ertesi gün bu katliamlar oluyor. Eğer Kırat iktidarda olsaydı, gök kubbe bu katliamı yapanların başına yıkılırdı. Önce çıktın, ‘Arabulucuyum’ dedin, şimdi bölgedeki Müslüman ülkelerin kalbini almakla görevlendirildin. Ey Recep Tayyip Erdoğan, boyun eydin, emir eri oldun, milletin ümitlerini boşa çıkardın. Boyan döküldü Tayip Erdoğan.)
- 25 Şubat 2009: Halk 29 Mart’ta hükümete zıkkımın kökünü gösterecek.. Her üç gençten birisi işsizlik girdabı içinde. Son 5 ayda 650 bin insanımız işsiz kaldı. Fabrikalar kapanmış, vergisini, elektrik, doğalgazını ödeyemeyen esnaf kepenk kapatıyor. Bu hükümet 6.5 yılda 220 milyar dolar borçtan 507 milyar dolar borca çıkarttı.
- 25 Şubat 2009: Yolsuzluklarla mücadele edeceğim diyen hükümet, Türkiye’yi yolsuzluk çukuru içine batırdı.
- 14 Mart 2009: AKP mensupları uzun zamandır genel başkanları ve başbakanlarını, Başbakan da kendisini padişah olarak görmek istiyor.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)