BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'ye dev katılım!----

AK Parti'ye dev katılım!

AK Parti'ye dev katılım!
21 Şubat 2014 - 07:53 www.finansgundem.com

Ağrı'da Memani aşiretinden 2 bin kişi, Erdoğan'a destek için AK Parti'ye geçti

Patnos ilçesinde bir aşiretten yaklaşık 2 bin kişi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek için AK Parti'ye katıldı.

Partiye katılım için kentteki bir düğün salonunda düzenlenen yemeğe, AK Parti Patnos Belediye Başkan adayı Cem Afşin Akbay, İlçe Başkanı Fatih Işık, Ağrı Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Varol ile "Memani" aşiretinden yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

17 ARALIK OPERASYONU

Dernek Başkanı Varol, yaptığı konuşmada, ailesi ve aşiretiyle AK Parti'ye katıldıklarını belirterek, 17 Aralık operasyonu kapsamında Başbakana, hükümete ve millete dayatılmak istenen iftira ve şartların devam ettiğini söyledi.

ERDOĞAN'A SAHİP ÇIKTILAR

Operasyonun, barış ve kardeşlik sürecini hedef aldığını öne süren Varol, "Bu operasyonu gördükten sonra tıpkı Hz. İbrahim ateşe atıldığı zaman ağzında bir damla su getiren karıncayla arasında geçen diyalog gibi biz de en azından safımızı belli ettik. 2 bin kişiyle AK Parti'ye geçtik. Bu süreçte AK Parti'ye ve Başbakanımıza sahip çıktığımızı göstermek için bu katılımı gerçekleştirdik" diye konuştu.

Konuşmanın ardından, AK Parti'ye destek olmak için söz veren grup, 14 Nisan Caddesi'ndeki AK Parti seçim bürosuna kadar yürüdü. Yol boyunca halkı selamlayan grup, burada AK Parti'ye katılım için başvuru yaptı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)